ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ


Ø Η αντιδραστική κυβέρνηση του ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ – ΛΑΟΣ) όπως και η προηγούμενη, μας σπρώχνουν όλο και πιο πολύ στη φτώχεια, στην απόγνωση και στην καταστροφή.
Ø Με απειλές και εκβιασμούς θέλουν να επιβάλλουν  νέους φόρους και αβάσταχτα χαράτσια στη ΔΕΗ, αφού πετσόκοψαν τους μισθούς, τις συντάξεις και αφού έφτασαν τους ανέργους στο ένα εκατομμύριο,επιδιώκουν με τη χρεωκοπία του λαού να σωθεί η πλουτοκρατία από την κρίση που αυτοί ευθύνονται και δημιούργησαν για τα τεράστια κέρδη τους.
 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
u ΟΧΙ  ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.
u ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του μαύρου μετώπου που μας οδηγεί στη καταστροφή και υπηρετεί τα μονοπώλια.
u ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ στη ΔΕΗ.
u ΑΓΩΝΑ για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής με λαϊκή συμμαχία για δρόμο ανάπτυξης της οικονομίας και της χώρας υπέρ των συμφερόντων της πλειοψηφίας του λαού με αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μονομερή διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία – οικονομία.
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ
             Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
      ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ
          Σε κάθε δρόμο και τετράγωνο της περιοχής μας να ακουστεί δυνατά η άρνηση πληρωμής και να εκφραστεί αμέσως η λαϊκή αλληλεγγύη και συμπαράσταση στο συγγενή μας, στο γείτονά μας.
          Αντιδρούμε και αντιμετωπίζουμε οργανωμένα και μαζικά με όποια μορφή  αντίστασης και αν χρειαστεί, κάθε προσπάθεια διακοπής του ρεύματος.
          Προειδοποιούμε την ΔΕΗ, τα συνεργεία της, τους εργολάβους που θα θελήσουν να κόψουν το ρεύμα, ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για ό,τι θα συμβεί.
          Παράλληλα με μέτρα απαγόρευσης πρόσβασης στα ρολόγια της ΔΕΗ (λουκέτα κλπ), δημιουργούμε παντού ομάδες περιφρούρησης και παρεμπόδισης της διακοπής του ρεύματος όταν εμφανιστούν τα συνεργεία.
  
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΤΗΛ
της κεντρικής ομάδας της περιφρούρησης:

     Γραφεία Παμμικρασιατικού:      2610 - 329787 (απογευματινές ώρες)
     Κιν. Πελετίδης:                           6936777295
     Κιν. Αθανασόπουλος:                 6974889890
     Κιν. Τσομπανίδης:                      6955003992