ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ MC. GENERAL SECURITY


Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων στο Εμπόριο και την Παροχή Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας και η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εταιρεία φύλαξης M.CGeneral Security για την απαράδεκτη στάση της απέναντι στους εργαζόμενους της.
Η εργοδοσία αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους από τον Αύγουστο, τους αναγκάζει να δουλεύουν 8ωρο αντί για 4ωρο  (σύμφωνα με τη σύμβαση που έχουν υπογράψει) και έχει το θράσος να μην ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της στο ΙΚΑ αφήνοντας τους εργαζόμενους χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει  σε επίσχεση εργασίας από τις 3 Νοέμβρη διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Οι εταιρεία αξιοποιώντας τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην τάξη των εργαζομένων προσέλαβε νέους εργαζόμενους για να τους αντικαταστήσουν. Καλούμε τους συναδέλφους της M.CGeneral Security  αλλά και όλους τους εργαζόμενους της πόλης μας να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων. 
Η εργατική τάξη έχει αποδείξει και αποδεικνύει καθημερινά  τη δύναμη της μέσα από τους ταξικά οργανωμένους αγώνες της . Φάρος σε  αυτή την πορεία είναι οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργία Ελλάδος του εδώ και 19 μέρες βρίσκονται σε απεργία.
Οι εργαζόμενοι της εταιρείας  M.CGeneral Security   πληρώνουν και αυτοί όπως όλη η εργατική τάξη της χώρας μας την καπιταλιστική κρίση και την κυβερνητική πολιτική διάσωσης του κεφαλαίου και με την ξέφρενη άνοδο της ανεργίας.
Κανένας μόνος του. Όλοι για έναν και ένας για όλους, για να μεγαλώσει και να έχει αποτέλεσμα η σύγκρουση με τους εργοδότες και το αστικό κράτος, γιατί οι αγώνες που δεν στοχεύουν στους υπεύθυνους και στις αιτίες για τη βαρβαρότητα που ζούμε, δεν μπορούν να φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα.
Απαιτούμε άμεση καταβολή των δεδουλευμένων

·        Σε κανέναν που δεν θα πληρώσει το χαράτσι στη ΔΕΗ να μην κοπεί το ρεύμα.
·        Κανένας άνεργος χωρίς υγεία, περίθαλψη, χωρίς τα αναγκαία.
·        Κανένας μόνος του στην επίθεση των εργοδοτών, στις απολύσεις, στην εφεδρεία.
·        Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.
·        Διεκδικούμε τον πλούτο που παράγουμε.
Προειδοποιούμε την εργοδοσία της εταιρείας φύλαξης  M.CGeneral Security να καταβάλει άμεσα τα δεδουλευμένα  στους εργαζόμενους,  διαφορετικά θα έχει να αντιμετωπίσει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της πόλης μας. Καλούμε την εταιρεία Makro να σταματήσει να κάνει στραβά μάτια.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ