Δηλητηριασαν 13 σκυλια και εκτελεσαν φωκια!

Δεν  έχει όρια η βαρβαρότητα κάποιων που θέλουν να λέγονται «άνθρωποι», αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την… ανθρωπιά! Ένας τέτοιος σκόρπισε τον θάνατο σε 13 αδέσποτα σκυλιά στην Κρήτη και ένας άλλος στην Ρόδο «καμάρωνε» για το κατόρθωμά του να αδειάσει μια ολόκληρη γεμιστήρα πάνω σε μια άκακη φώκια!
    
 
Ο ασυνείδητος  που δηλητηρίασε με φόλες πάνω από 13 σκυλιά στην περιοχή Καμίνια του Ηρακλείου, είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία. Είχε, μάλιστα, προειδοποιήσει ότι θα εξόντωνε τα άτυχα ζώα και έκανε πράξη την απειλή του, σκορπώντας «μεζεδάκια» με δηλητήριο στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της περιοχής! Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς τους τελευταίους δυο μήνες οι περίοικοι ανακαλύπτουν συνεχώς νεκρά σκυλιά. Το σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» έχει συγκεντρώσει μαρτυρίες για τον αδίστακτο δολοφόνο και θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Οι καταδύτες  που πήγαν στη βραχονησίδα Μαντιλά μεταξύ Ρόδου και Χάλκης για να κάνουν κατάδυση, κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί όταν δεν τους υποδέχθηκε η γνώριμη φώκια που τους συντρόφευε στο υποβρύχιο ψάρεμα. Οι φόβοι τους δεν άργησαν να επαληθευτούν όταν βρήκαν το άτυχο θηλαστικό να ψυχορραγεί, πληγωμένο θανάσιμα από συνολικά εννέα σφαίρες πυροβόλου όπλου που είχαν «γαζώσει» το κορμί της! 
    
 Η εν  ψυχρώ δολοφονία της άτυχης  φώκιας αποδίδεται σε ψαράδες που θέλησαν να την «ξεφορτωθούν» για να μην καταστρέφει τα δίχτυα τους, μέσα στα οποία έβρισκε εύκολα τροφή!