ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΣΕ 15 ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

«Κοινωνικά παντοπωλεία» σε 15 πόλεις από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚΗ Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σε μια προσπάθεια να στηρίξει σε αυτές τις γιορτές ανθρώπους  που το έχουν ανάγκη ολοκληρώνει αύριο  σε 15 πόλεις της Ελλάδας τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα».

Ειδικότερα σε κεντρικά σημεία των πόλεων έχει δημιουργήσει κοινωνικά παντοπωλεία ώστε να προσφέρει τις δωρεές που συγκέντρωσε με σκοπό να δώσει λίγες στιγμές χαράς σε πολίτες που στερούνται ακόμη και τα βασικά για την επιβιώσή τους .

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή καθώς έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 3672 τμχ (είδη διατροφής, υγείας, παιχνίδια και ρουχισμό) τα οποία θα παραδοθούν αύριο σε άπορες οικογένειες αλλά και σε εκπροσώπους του Συλλόγου Το Χαμόγελο του Παιδιού, των Γιατρών του Κόσμου αλλά και της Praksis.

 Η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ επικροτεί την προσφορά όλων εκείνων που έσπευσαν να συνεισφέρουν στη δράση αυτή  «Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και παράλληλα καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα, να προσέλθουν αύριο στα σημεία που έχουν οριστεί προκειμένου να στηρίξουμε την προσπάθεια με περισσότερα αγαθά».

1 σχόλια:

If you've suffered from sciatica for quite some time, you likely are at least a tiny fed up using the conventional remedy plans out there. It takes weeks, even months to make up muscle tone, yet only a few days to see a significant decrease.

Here is my web blog inversion table benefits