ΠΑΤΡΑ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ


τι γίνεται ρε παιδιά στην Αχαϊα;;;;; 
βιομηχανία... πολιτικών  ακάλυπτων επιταγών αποκαλύπτεται στην πάτρα.
 πλέον το γεγονότα έχουν ξεφυγει από την απλή διάδοση σχολίων και κουτσομπολιών αόριστα και με υπενυγμούς....
Πλέον έχουν αναφερθεί και ονόματα... ιδιότητες και δ/νσεις..... 
πολύ πέραση έχει τελικά η ιδιότητα του δημοσιογράφου σε αυτήν τη πόλη.... βλέπετε είναι ένα επάγγελμα που σε φέρνει σε άμεση επαφή και συναλαγη με τους πο΄λιτικούς, αν όχι να σου δωσει την ιδιότητα του πολιτικού.....του νέου - φέρελπη - με σκοπό να σώσει τον κόσμο!!!!!!!!!!!!!
το ωραίο είναι που το σκάνδαλο είναι διακομματικό και αφορά και τα δύο μεγάλα κόμματα... ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.
αυτή η ιδιότητα του συμβούλου που με τόσο καμάρι και τα 2 μπουμπουκια δημοσιογράφοι καμαρώνουν ότι έχουν τους έχει φτάσει σε αυτη την κατάντια των ακάλυπτων επιταγών. 
από το 2010 υπήρχαν τα σχόλια σε blogs για την ακάλυπτη επιταγή του.... ... του γνωστου μόνιμου υποψήφιου  τησ ΝΔΟΎΛΑΣ, τώρα ο ενδιαφερόμενος στο facebook τόπε χύμα... σκέψου απο το 2008 δεν μπόρεσε να καλύψει 5000 ευρώ, αντε να μας σώσει τα οικονομικά μας αυτος ο τύπος - παλι καλά που γλύτωσαν τα οικονομικά του δήμου....... παρολιγον.......

κ. ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟ 2008 ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ 5.000,00€ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΑΓΗ -ΜΟΥΦΑ. Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ, ΒΓΗΚΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΩΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ!!!!!!!