ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ


Το εικαστικό τμήμα των πολιτιστικών ομάδων φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΠΟΦΠΠ), πέραν της καθιερωμένης ετήσιας έκθεσης κατά την διάρκεια της πολιτιστικής εβδομάδας του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει έκθεση σπουδών με χρώμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πάρωδος Art- Cafe Ρ. Φεραίου 96 και Π. Δρακοπούλου 5.
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από τις 11 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2012.
Συμμετέχοντες: Διακρούση Αγγελική, Μπόνιας Θάνος, Μυλωνοπούλου Ειρήνη, Πετρόπουλος Αλέξανδρος, Τσίλιος Ανδρέας, Φαράκος Πέτρος, Χατζηστάμου Δροσούλα, Hana Svobodova, Marketa Lopraisova
Το εικαστικό τμήμα στεγάζεται στο Στέκι των ΠΟΦΠΠ στην Αλ. Υψηλάντου 122, χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Ι. και Ε. Τοπάλη και λειτουργεί από το 1997. Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργική ενασχόληση των νέων ανθρώπων με την τέχνη. Οι φοιτητές που συμμετέχουν στην ομάδα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα ελεύθερου σχεδίου με κάρβουνο και μολύβι, να κάνουν σπουδές με παστέλ και ακρυλικά πάνω σε νεκρές φύσεις, προτομές καθώς και σε γυμνό μοντέλο.
Στο ενεργητικό της έχει συμμετοχές στις πολιτιστικές εβδομάδες του Πανεπιστημίου, εκθέσεις σε αίθουσες τέχνης της Πάτρας, έχει παρουσιάσει καρναβαλικές κατασκευές και μάσκες καθώς επίσης έχει συνεργαστεί με θεατρικές ομάδες κατασκευάζοντας σκηνικά και κοστούμια.

-- 
http://eikastikopofpp.blogspot.com/