Νεα καθυσερηση…

Άλλη μια μέρα υπομονή πρέπει να κάνουν όλοι όσοι ήθελαν να μάθουν τι θα γίνει στο σίριαλ των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του ενδιαφερόμενου αγοραστή, Αλ Σαούντ. 

Κι αυτό, επειδή, όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του Σαουδάραβα, δεν εστάλη το «bank commitment» από ευρωπαϊκή τράπεζα στους συνεργάτες του πρίγκιπα την Τρίτη, μια και δεν πρόλαβαν να γίνουν οι απαιτούμενες διαδικασίες. 

Ο Βλάσης Τσάκας, παρά το γεγονός πως προχωράει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση, εμφανίζεται αισιόδοξος και θεωρεί πως η διεθνώς γνωστή τράπεζα που έχει δεσμευμένα για τον Παναθηναϊκό τα 15εκ. €, θα στείλει το μεσημέρι της Τετάρτης τα απαραίτητα έγγραφα. Θεωρεί ότι η καθυστέρηση είναι τυπική και δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα με τη συγκέντρωση των εγγυήσεων για να προχωρήσει η συμφωνία. 

Έτσι, ο πλήρης φάκελος (σύμφωνα με τον Τσάκα) θα προωθηθεί άμεσα της Τετάρτη το μεσημέρι στους δικηγόρους του Βαρδινογιάννη και θα αποφασιστεί για το αν αυτά που περιέχει μέσα είναι ικανά να φέρουν την συμφωνία ή το ναυάγιο. Ανεξάρτητα αυτού, αυτή η νέα καθυστέρηση ενδεχομένως να προκαλέσει αντίδραση στην πλευρά Βαρδινογιάννη και να υπάρξει ανακοίνωση, παρόλο που η πλευρά του μεγαλομετόχου αποφεύγει να θέσει χρονικά περιθώρια. Είναι λογικό η νέα αργοπορία να εκνευρίσει...