ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η τουρκική αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε δύο άνδρες που θεωρούνται ύποπτοι για τον σχεδιασμό της δολοφονίας ενός χριστιανού θρησκευτικού ηγέτη στην Κωνσταντινούπολη, μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο Ανατολή...
Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε διαμέρισμα στο προάστιο Γκαζιοσμάνπασα, μία λαϊκή περιοχή στην ευρωπαϊκή ακτή της τουρκικής μεγαλούπολης, προσθέτει το πρακτορείο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, μεταδίδει το πρακτορείο, χωρίς να αναφέρει την ταυτότητα, αλλά ούτε και σε ποια εκκλησία ανήκε ο επίδοξος στόχος των συλληφθέντων.

Στην Κωνσταντινούπολη, μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και παλαιά πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, συνυπάρχουν η Ορθόδοξη και η Καθολική Εκκλησία. Τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά επεισόδια βίαιων επιθέσεων, έως και φόνοι, κατά της χριστιανικής κοινότητας στην Τουρκία, με αποκορύφωμα τη δολοφονία με στιλέτο του επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας στην Τουρκία, Ιταλού επισκόπου Λουΐτζι Παντοβέζε, τον Ιούνιο του 2010.

ΠΡΟΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ 980 ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

Επανεξετάζονται στο άμεσο μέλλον 980 φοροαπαλλαγές με στόχο την εξοικονόμηση 22 δισεκατομμυρίων ευρώ το διάστημα 2012 – 2015. Μεταξύ αυτών είναι οι εκπτώσεις φόρου για δαπάνες μισθωμάτων κύριας ή δευτερεύουσας κατοικίας, για τόκους...


στεγαστικών δανείων, δίδακτρα και ασφάλιστρα. Το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά πως οι φοροαπαλλαγές αυτές δεν λειτουργούν με κοινωνικά κριτήρια, με αποτέλεσμα να ευνοούνται οι οικονομικά ισχυρές κοινωνικές ομάδες.

ΑΠΕΚΡΟΥΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ

Οι λίβυοι αντικαθεστωτικοί απέκρουσαν επίθεση των πιστών στον Μουάμαρ Καντάφι δυνάμεων στην πόλη Ζαουίγια της δυτικής Λιβύης, ανακοίνωσε εκπρόσωπός τους."Εισέβαλαν στην Ζαουίγια με πολλές δυνάμεις, εκατοντάδες στρατιώτες και τεθωρακισμένα. Οι άντρες μας αντιστάθηκαν...


Νικήσαμε προς το παρόν και ο λαός μας συγκεντρώνεται στην πλατεία", δήλωσε ο Γιούσεφ Σάγκαν.

"Μετά από τη μάχη που κράτησε περισσότερο από μια ώρα, καταλάβαμε δύο τεθωρακισμένα και άλλα στρατιωτικά οχήματα. Πολλοί πολίτες ετράπησαν σε φυγή όταν άρχισε η μάχη", είπε ο ίδιος και πρόσθεσε πως στην πόλη έχουν αναπτυχθεί κυβερνητικοί ελεύθεροι σκοπευτές.

Πληροφορίες νωρίτερα, ανέφεραν πως οι δυνάμεις του Καντάφι επανέκτησαν τον έλεγχο της παραλιακής αυτής πόλης, 50 χιλιόμετρα από την Τρίπολη, αλλά συνάντησαν την ισχυρή αντίσταση των αντικαθεστωτικών στην κεντρική πλατεία της Ζαουίγια.

Σύμφωνα με μαχητές της αντιπολίτευσης, οι κυβερνητικές δυνάμεις ανασυντάσσονται στην είσοδο της πόλης.

"Ο Καντάφι δεν θα εισέλθει ποτέ στην πόλη αυτή. Δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι του εδώ. Ο μόνος τρόπος να το κάνει είναι αν πεθάνουμε όλοι. Πρέπει να μας σκοτώσει για να πάρει τον έλεγχο της πόλης", τόνισε ένας από του αντικαθεστωτικούς.

Ο ίδιος είπε ότι υπάρχουν νεκροί από τις δύο πλευρές.ΚΙΝΑ : ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Κατά 16% σκοπεύει να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας η Κίνα και κατά 17% την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα, που την έχει φέρει τέταρτη στη λίστα των χωρών-ρυπαντών του πλανήτη. Πρόκειται για ένα πενταετές πρόγραμμα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Κίνας Γουάν Ζιαμπάο, κατά την Ετήσια Λαϊκή Εθνοσυνέλευση της χώρας του...


Το 2011, «η κατανάλωση ενέργειας ανά μονάδα του ΑΕΠ θα πρέπει να μειωθεί κατά 3,5% και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα να πέσουν κατά 3,5% σε σχέση με το 2010», τονίζει από την πλευρά της στην ετήσια έκθεσή της προς τους βουλευτές η Εθνική Επιτροπή για την Ανάπτυξη και τις Μεταρρυθμίσεις, που ασχολείται με τον σχεδιασμό της εθνικής πολιτικής.

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας (2006-10) η κατανάλωση ενέργειας ανά μονάδα του ΑΕΠ μειώθηκε κατά 19,1%», τόνισε ο Γουέν Ζιαμπάο, προσθέτοντας πως η χώρα του «ενθαρρύνει την εκμετάλλευση πηγών καθαρής ενέργειας».

«Πρόκειται να προωθήσουμε με αποτελεσματικό τρόπο την οικονόμο διαχείριση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και την προστασία του περιβάλλοντος. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε έμπρακτα στις κλιματικές αλλαγές. Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, οφείλουμε να εξασφαλίσουμε πως η κατανάλωση ενέργειας που δεν προέρχεται από υδρογονάνθρακες θα φθάσει το 11,4% των πρωτογενών ενεργειακών πηγών μέσα στην επόμενη πενταετία», είπε ο Κινέζος πρωθυπουργός.

Η Κίνα έχει δρομολογήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ιδίως αιολικής και υδροηλεκτρικής, ενώ έχει συνάψει συμφωνίες για κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων, προκειμένου να μειώσει την εξάρτησή της από τους λιθάνθρακες, που σήμερα καλύπτουν το 70% των ενεργειακών αναγκών της χώρας.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ .... ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΡΓΑΝΩΝ

Αλλοδαπός επέδείκνυε μέσα σε κατάστημα, παρουσία δεκάδων πελατών και του προσωπικού, τα γεννητικά του όργανα στην υπεύθυνη του καταστήματος.


Το απρόσμενο, αν μη τι άλλο, συμβάν, συνέβη στην Κρήτη, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ...Ανδρες του Α΄ Α.Τ. Ηρακλείου προχώρησαν στην σύλληψη του 30χρονου επιδειξία.

Αποδεκατισμένος αλλά αποφασισμένος


Αποδεκατισμένος αλλά αποφασισμένος
Με πολλές απουσίες, αλλά και οπλισμένος με αποφασιστικότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα που δεν θα τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση για την πρόκρισή του στα play-offs θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους Λίνο και Ίβιτς που αποβλήθηκαν στον αγώνα Κυπέλλου με την «Ένωση» την Τετάρτη, τον επίσης τιμωρημένο λόγω κίτρινων καρτών Γκαρσία. Επίσης εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Βιεϊρίνια, καθώς και οι Σαβίνι και Φιλομένο. Αντίθετα επανέρχονται οι Χαλκιάς, Βιτόλο και Φωτάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά»: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο.

Όσο για τα πλάνα της ενδεκάδας, αυτά δεν έχουν γίνει σαφή. Θέση διεκδικεί ο Ντιέγκο Αρίας, ενώ είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί το 4-3-3 από το 4-4-2.

Φτιάχνει την «προίκα» του


Φτιάχνει την «προίκα» του
Νίκες μέχρι τέλους θέλουν στον Παναθηναϊκό και η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή στην «AEL FC Arena» απέναντι στη Λάρισα (17:15, Novasports 2). Μπορεί η διαφορά των δέκα βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να μοιάζει απίθανο να καλυφθεί στις έξι αγωνιστικές που απομένουν, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες υπάρχουν, αλλά και να μπουν στα play-offs με τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική «προίκα» έναντι των υπολοίπων ομάδων που θα λάβουν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα με έπαθλο το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στην αποστολή που αναχώρησε οδικώς για τη Λάρισα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης, ο τιμωρημένος Κατσουράνης, αλλά και για λόγους τακτικής ο Γκαρσία που θεωρείται ξένο σώμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να εμμείνει στο 4-3-3 με τους Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Νίνη, Λέτο, Γκοβού και Σισέ.

Το μυαλό στο πρωτάθλημα


Το μυαλό στο πρωτάθλημα
Να… κοπάσει η μεταγραφολογία που έχει φουντώσει μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος επιθυμεί η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η στροφή του Τύπου στη μεταγραφολογία έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου, καθώς θεωρείται πως μπορεί να αποπροσανατολίσει την ομάδα από τη στιγμή που δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη μαθηματικά ο τίτλος.

Αυτό, ασφαλώς, δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να φτάσει το καλοκαίρι για να κάνουν το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο. Έχουν εντοπίσει τις ανάγκες που υπάρχουν στο ρόστερ, έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιους παίκτες που τους ενδιαφέρουν και θα είναι έτοιμοι, τη στιγμή που πρέπει, να κάνουν τις απαραίτητες προσθήκες. Άλλωστε το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα θυμίζει σε τίποτα το περσινό, όπου οι μεταγραφές έγιναν αργά, μαζεμένες και πιθανώς βιαστικά.

«Ανάσες» σε Ιμπαγάσα

Σκέψεις να αφήσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα στον πάγκο, στον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε να δώσει κάποιες «ανάσες» στον Αργεντινό, αφού δείχνει σημάδια κόπωσης στους τελευταίους αγώνες. Το ίδιο προτίθεται να κάνει ο Ισπανός προπονητής και με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, αν και θα έχει και τις απουσίες των Ριέρα, Μπράβο και Τοροσίδη.

Οι διαθέσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» τείνουν στους Πάρντο, Μανιάτη, Αβ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοντεστό, Ντουντού, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς και Ρόμενταλ. Μία θέση στα χαφ διεκδικεί ο Μοϊσές Ουρτάδο, ενώ στα δεξιά ο Φετφατζίδης. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Τοροσίδης και Ριέρα, καθώς και ο τραυματίας Μπράβο.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE...

Την προτίμησή της στο «φαντεζί» και όχι στο… κομφετί ελπίζουμε να δείξει η 25η αγωνιστική της Superleague!

Αφού το ντέρμπι Άρη-Ηρακλή «ανάψει» το γλέντι της -ποδοσφαιρικής- Αποκριάς, ο Ολυμπιακός θα δοκιμάσει από τώρα (απέναντι στον Εργοτέλη) τη στολή του πρωταθλητή.

Και λίγο μετά την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να «κεράσει» την… τύχη του Καρνάβαλου στη Λάρισα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αμολήσουν (δικέφαλο) αϊτό προς τα play-off!
Σάββατο, 5/3

SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα (17:15, ΝΕΤ)

«Εσύ θα με ξεμπλέξεις»! Μετά από ένα Σ/Κ που για διαφορετικούς λόγους (ισοφάριση στις καθυστερήσεις από Ηρακλή, «σφαλιάρα» από Ολυμπιακό Βόλου) θέλουν αμφότεροι να ξεχάσουν, ακρίτες και νησιώτες βλέπουν ως… ευκαιρία ο ένας τον άλλο, για να ηρεμήσουν σε μεγάλο βαθμό απ’ τους μπελάδες του «ισογείου».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός (17:15, NovaSports 2)

«Πρωτάθλημααα, Κύπελλοοοο»! Το γκολ του Σανκαρέ στο Περιστέρι κράτησε ζωντανή την ελπίδα του τελικού και η βολιώτικη φαντασίωση -του να διεκδικεί ο νεοφώτιστος Κύπελλο και πλέι οφ στο πρωτάθλημα- συνεχίζεται! Με αντίπαλο τον απογοητευμένο Πανσερραϊκό (των τριών πόντων σε δώδεκα αγώνες), δύσκολα δεν θα τη ζήσει -τουλάχιστον- μια βδομάδα ακόμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό

Άρης-Ηρακλής (19:30, NovaSports 2)

Τα κεφάλια μέσα! Το «θρίλερ» στη Λάρισα ταρακούνησε τον Άρη -μετά το ευρωπαϊκό όνειρο- και το ντέρμπι με τον συμπολίτη ετοιμάζεται να τον επαναφέρει οριστικά στην (ελληνική) πραγματικότητα! Με το τρίποντο απαραίτητο για να διεκδικήσει… και του χρόνου παρουσία στα «σαλόνια», οι «κίτρινοι» δεν έχουν -πάντως- μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ηρακλή. Διότι καλές οι ισοπαλίες (τέσσερις σε πέντε ματς), αλλά το πρόγραμμα-παγίδα δεν θέλει και πολύ να σε… ρίξει μέσα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Κυριακή, 6/3

Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης (15:00, NovaSports 2)

Διπλό και… φύγανε για «τελικό»! Μετά τις τεράστιες (για διαφορετικούς λόγους) νίκες σε Τούμπα και Σέρρες, το πιο καθοριστικό (μέχρι το… επόμενο) ματς για τους στόχους τους, το έχουν μπροστά τους! Το κέρδος για όποιον το αφήσει νικηφόρα πίσω (τέταρτη θέση για Καβάλα, θέση εκτός ζώνης για τον Αστέρα) απαντά σε όποιον αμφιβάλλει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»
Ολυμπιακός-Εργοτέλης (15:00, ΝΕΤ)

Και… αισθητική αγωγή και μαθηματικά! Με το συνδυασμό θεάματος και της πρώτης από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να κατακτήσει και… αριθμητικώς τον τίτλο, ο Ολυμπιακός θέλει να «χρωματίσει» το άδειο (λόγω τιμωρίας) «Καραϊσκάκη». Με το μαξιλαράκι του +10, αλλά χωρίς περιθώρια για χαλαρότητα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν μπελάδες με τον (λεβέντη συχνά εκτός έδρας) Εργοτέλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»

Ατρόμητος-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 3)

«Ασ’ τους… Ολυμπιακούς, εδώ θέλουμε βαθμούς»! Προερχόμενοι από καλά παιχνίδια με «ερυθρόλευκους» (οι μεν με του Βόλου για το Κύπελλο, οι δε με του Πειραιά για την… επιβίωση), Ατρόμητος και Πανιώνιος παίζουν «τα ρέστα τους» στο Περιστέρι. Κι αν το φύλλο των γηπεδούχων μοιάζει καλύτερο (δύο βαθμούς μπροστά), αρκεί ένα νεοσμυρνιώτικο «κόλπο» για να βάλει για τα καλά κι αυτούς στο άγχος της χρεωκοπίας (Football League).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


Λάρισα-Παναθηναϊκός (17:15, NovaSports 2)
Ζητείται ελπίς -και κίνητρο! Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνει λόγο (και κουράγιο) να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, το «τρίποντο» είναι το μόνο που έχει περιθώριο να ψάξει εναντίον του η Λάρισα. Ο δραματικός πόντος με τον Άρη κράτησε απλά… διασωληνωμένους τους «βυσσινί» και αν η δεύτερη απόπειρα των «πράσινων» να ξεπεράσουν το ντέρμπι εξελιχθεί καλύτερα από την πρώτη (Ατρόμητος), το «μοιραίο» θα μοιάζει πιο αναπόφευκτο από ποτέ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

Τώρα που «γνωριστήκανε», θα τα λένε συχνά! Μετά την ισοπαλία με… νικητή (ΠΑΟΚ) για το Κύπελλο, οι «δικέφαλοι» συναντώνται για τρίτη φορά φέτος, με προοπτική να ξανασμίξουν άλλες τόσες -μαζί με τα πλέι οφ! Εκεί όπου θα αυξήσει τις πιθανότητες να μπει δυναμικά η ΑΕΚ, αν νικήσει πρώτη φορά εντός έδρας στο 2011 (!). Αλλά και όπου θα αγχώνεται μήπως δεν… παρευρεθεί τελικά ο ΠΑΟΚ, αν κάνει τέσσερις τις συνεχόμενες ήττες του στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Σάββατο, 12/3

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Πανσερραϊκός-SKODA Ξάνθη (17:15)
Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30)

Κυριακή, 13/3

Εργοτέλης-Ατρόμητος (15:00)
Πανιώνιος-Λάρισα (15:00)
ΑΕΚ-Καβάλα (17:15)
Κέρκυρα-Άρης (17:15)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30)
Άμα θες, μην του πάρεις παγωτό

Την ώρα που άλλα παιδιά στην ηλικία τους τρέχουν στη μαμά τους όταν τα πειράζουν, εκείνος «καθαρίζει» μόνος του. Ο Στιβ Σκουράτοφ ή απλώς «Στίβο» είναι το μέλλον των ΗΠΑ στο χώρο της πάλης.

Σε όλα τα παιδικά πρωταθλήματα κατατροπώνει τους αντιπάλους του και εκπλήσσει με την αφύσικη για την ηλικία του δύναμη, τις περίτεχνες λαβές, αλλά και το «άγριο» λουκ του με μαλλί… μοϊκάνα.
Δείτε το VIDEO: