ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Για καλά διαβασμένους χαρακτηρίζονται τα θέματα, στα οποία εξετάστηκαν το Σάββατο οι μαθητές στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η σημερινή εξέταση ξεκίνησε με καθυστέρηση 45 λεπτών, καθώς υπήρξε τεχνικό πρόβλημα κατά τη μετάδοση των θεμάτων. Συγκεκριμένα, στα...
Μαθηματικά πολύ δύσκολα χαρακτηρίζονται το δεύτερο και το τρίτο θέμα, ενώ πιο βατά ήταν το πρώτο και το τέταρτο θέμα. Μαθητές και εκπαιδευτικοί κάνουν λόγο για ασάφειες στη διατύπωση των ερωτημάτων.
Στην Ιστορία απαιτούνταν συνδιαστικές απαντήσεις. Στο θέμα Α2, στην πρόταση γ υπήρχε περίπτωση να προκληθεί σύγχυση σε κάποιους μαθητές εξαιτίας της διατύπωσης, καθώς στο βιβλίο δεν αναφέρεται με σαφήνεια η ημερομηνία επίσημης εμπλοκής της Ιαπωνίας στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
Στη Βιολογία τα φετινά θέματα ήταν δύσκολα σε σύγκριση με τα περσινά. Απαιτούσαν κατανόηση των ερωτήσεων, κριτική και συνδυαστική σκέψη και καλή γνώση της ύλης.
Στη Φυσική τα εξεταζόμενα θέματα έδιναν ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες της θεωρίας του βιβλίου. Υπάρχει κλιμάκωση δυσκολίας στο θέμα Δ, το οποίο απαιτεί καλή γνώση αρχών της Φυσικής.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΪ Ο Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

MONO ΣΤΟ FIMOTRO
ΜΕΤΑ ΤΗΝ 15Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ
Διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο Νίκος Χατζηνικολάου ότι βρίσκεται σε επαφές με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπως έγραψε πριν από λίγο το enimerosi24.gr. O N. Χατζηνικολάου διαψεύδει επίσης όλα όσα ακούγονται ή γράφονται και για...
επαφές του με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Το Fimotro ήρθε πριν από λίγο σε επικοινωνία μαζί του και όπως μας εξήγησε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της Real News, θα περιμένει μέχρι την 15η Ιουνίου την δικαστική απόφαση για την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 και αναλόγως θα πράξει. Το ξεκαθάρισε, άλλωστε ο ίδιος ο Χατζηνικολάου στο Extra 3 αλλά και παλαιότερα σε άλλα κανάλια...

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ
Σημερινή φωτογραφία του Γιώργου Αυτιά στο στούντιο του Extra TV στην Κύπρο. Ο γνωστός δημοσιογράφος από την Πέμπτη βρίσκεται στην Λεμεσσό για τις εκπομπές που θα παρουσιάζει έως τις 22 Μαίου για τις Προεδρικές εκλογές. Όπως μάθαμε, πριν από λίγο ο...
Γ. Αυτιάς επέστρεψε στο σπίτι του με την πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών.

Καζάνι που βράζει το ΤΕΙ Μεσολογγίου

Διάχυτη είναι η οργή και η αγανάκτηση στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας του ΤΕΙ Μεσολογγίου για την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να μην συμπεριλάβει στο...
μηχανογραφικό που θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τρία τμήματα του ιδρύματος για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος, τα οποία συγκροτούν τη Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας (ΣΤΕΓ).
Μια απόφαση που δημοσιοποιήθηκε με δελτίο τύπου και η οποία ουσιαστικά προαναγγέλλει την υποβάθμιση του ιδρύματος, μιας και τα τρία τμήματα που δεν θα δεχθούν σπουδαστές συγκροτούν την μία από τις τρεις σχολές του ΤΕΙ και κατά συνέπεια τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η αυτοτέλεια του ιδρύματος, αφού για να θεωρείται αυτόνομο ένα ΤΕΙ θα πρέπει να συγκροτείται από τουλάχιστον δυο σχολές, οι οποίες να έχουν τουλάχιστον δυο τμήματα.
Με δεδομένο ότι στην τρίτη σχολή που έχει ιδρυθεί στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, η ΣΤΕΦ (Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών) λειτουργεί μόνο το ένα τμήμα από τα δυο που είχαν προγραμματιστεί να λειτουργήσουν γίνεται κατανοητό, ότι το ΤΕΙ Μεσολογγίου χάνει την αυτονομία του, με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται.
Παράλληλα, έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις των σπουδαστών που φοιτούν τα τρία τμήματα διότι βλέπουν το μέλλον τους με αβεβαιότητα, τόσο στο επίπεδο των σπουδών όσο και μετά το τέλος αυτών. «Τι αξία θα έχει το πτυχίο μας;» μας δήλωσαν προπτυχιακοί σπουδαστές.
Ήδη με επιστολή του στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ο πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου, Βαγγέλης Πολίτης – Στεργίου εκφράζει την αγανάκτηση της εκπαιδευτικής κοινότητας για τη μεθόδευση που ακολουθήθηκε και ζητά την ακύρωση της απόφασης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι ανακοινώσεις των συνελεύσεων των τριών τμημάτων.

Ανατίναξαν Α.Τ.Μ. αλλά λεφτά δεν πήραν!

http://img.protothema.gr/EF304F3D3BA1CB79E25F2D5DF7FD6FA6.jpg
 
Και  τι δεν έκαναν οι άγνωστοι  κακοποιοί προκειμένου να βάλουν  στο χέρι το περιεχόμενο ενός Α.Τ.Μ. στο χωριό Νικηφόρο της Δράμας… Τι βαριοπούλες χρησιμοποίησαν για να σπάσουν την βιτρίνα της τράπεζας και να μπουν μέσα, τι… εκρηκτικά τοποθέτησαν για να ανατινάξουν το μηχάνημα! Ωστόσο, οι κόποι τους πήγαν… στράφι!

Οι  άγνωστοι δράστες, αφού κατάφεραν να μπουν στο υποκατάστημα, τοποθέτησαν άγνωστη ποσότητα εκρηκτικής ύλης στο πίσω μέρος του Α.Τ.Μ. για να το ανοίξουν. Η έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές, τόσο στο μηχάνημα όσο και στην τράπεζα, αλλά το Α.Τ.Μ. αποδείχθηκε… «θηρίο» κι έτσι οι επίδοξοι διαρρήκτες αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή με άδεια χέρια!

 * Επί τω  έργω έπιασαν οι αστυνομικοί των ΤΑΕ και της Ασφαλείας Ηρακλείου δύο αλλοδαπούς ηλικίας 20 και 24 χρόνων, την στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν με ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών το λογιστικό γραφείο μιας 54χρονης. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι οι δράστες, πάνω στους οποίους κατασχέθηκαν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και μικροποσότητα ηρωίνης, είχαν αρπάξει νωρίτερα τις τσάντες δύο 19χρονων γυναικών στο κέντρο του Ηρακλείου.

CARTOON ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΓΕΝΙΕΣ
  Ένα από τα πολλά πράγματα που μένουν  αξέχαστα από την παιδική ηλικία κάθε παιδιού, πέρα από τα παιχνίδια και τους φίλους, είναι τα cartoons. Ο όρος cartoon έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου καθώς στον Μεσαίωνα  αναφερόταν απλώς σε ένα  μέρος της τέχνης όπως τα μωσαϊκά ενώ τον 19ο και 20ο αιώνα άρχισε να χρησιμοποιείται  για τις χιουμοριστικές εικονογραφήσεις σε περιοδικά και κόμικς. Στην σύγχρονη εποχή ο όρος αποδίδεται σε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα. Κάθε παιδί έχει αγαπήσει και έχει ταυτιστεί με κάποιον ήρωα κινουμένων σχεδίων, κάθε γενιά έχει «σημαδευτεί» από cartoons διαφορετικού συνήθως είδους επηρεάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο σημαντικούς παράγοντες της καθημερινότητας όπως η ψυχαγωγία και η διαφήμιση. Οι τελευταίες δεκαετίες του 20ου  αιώνα είχαν την τιμητική τους αφού εκείνη την περίοδο δημιουργήθηκαν μερικά από τα πιο δημοφιλή κινούμενα σχέδια κάνοντας τα κομμάτι της παιδικής ηλικίας των παιδιών σε όλο τον κόσμο.
 Ξεκινώντας, ένα από τα πιο παλιά και αγαπημένα των παιδιών κινούμενα σχέδια είναι τα Looney Tunes (και όχι Toons όπως πολλοί εσφαλμένα ονομάζουν).  Ο Bugs Bunny, o Duffy Duck, o Tweety και οι υπόλοιποι ήρωες της Warner Bros προβλήθηκαν για πρώτη φορά το 1933. Έχοντας περάσει από τα χέρια πολλών παραγωγών από τότε, το 1942 μέχρι και το 1969 τα Looney Tunes ξεπέρασαν σε δημοτικότητα ακόμα και τα cartoons της Walt Disney. Αν και πολλές φορές έχουν κατηγορηθεί ότι προβάλλουν ρατσιστικά μηνύματα, οι αστείοι ήρωες με τις ξεκαρδιστικές τους περιπέτειες έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές.
  Μπαίνοντας στην δεκαετία του ’40 ένα cartoon που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία ήταν The Tom And Jerry. Η υπόθεσή του απλή, η ατελείωτη μάχη ή με άλλα λόγια το κυνηγητό μεταξύ ενός γάτου και ενός ποντικιού. Δημιουργημένοι από τους William Hanna και Joseph Barbera, ο Tom και  ο Jerry κέρδισαν 7 βραβεία Oscar στην κατηγορία Κινουμένων Σχεδίων μικρού μήκους μεταξύ του 1943 μέχρι το 1952. Αν και σε αυτόν τον «πόλεμο»  ανάμεσα στην γάτα και το ποντίκι, η έκβαση ήθελε συνήθως τον Jerry νικητή, μόνο σε ένα επεισόδιο ο Tom καταφέρνει να πιάσει επιτέλους τον εχθρό του. Το επεισόδιο τελειώνει με τον Jerry αιχμάλωτο σε κλουβί και τον Tom να πανηγυρίζει την νίκη του.
  Δύο δεκαετίες μετά την δημιουργία του Tom and Jerry ένα ακόμα cartoon φτιαγμένο από τους ίδιους παραγωγούς Hanna-Barbera είδε το φως της δημοσιότητας. Και το όνομα αυτού The Flintstones. Η σειρά διήρκησε συνολικά 6 χρόνια,  από τον Σεπτέμβριο του 1960 έως και τον Απρίλιο του 1966, και το θέμα της περιστρεφόταν γύρω από την ζωή του Fred Flintstone, την οικογένεια του αλλά και την ζωή των γειτόνων του. Αρχικά το όνομα της σειράς επρόκειτο να είναι The Gladstones, ύστερα όμως από τροποποιήσεις και αλλαγές (όπως The Flagstones) πήρε το όνομα με το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστή. Αυτό που έκανε το συγκεκριμένο cartoon μοναδικό και το ξεχώρισε από τα άλλα είναι το γεγονός ότι οι ήρωες τοποθετούνται στην λίθινη εποχή με έναν όμως μοντέρνο τρόπο ζωής και τα προβλήματα που αυτός επιφέρει.

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ και στην λαϊκή Εξαρχείων

Δείτε τις φωτογραφίες - ντοκουμέντο που κατέγραψε ο φακός του planet-greece, ελάχιστα λεπτά μετά την επίθεση των κουκουλοφόρων στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά και στην είσοδο της λαικής αγοράς που είχε ως συνέπεια να τραυματιστούν 5 άτομα εκ των οποίων...
 
 
 
 
 
 
Δείτε φωτογραφίες από την επίθεση με μολότοφ


το ένα σοβαρά. Οι κουκουλοφόροι, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ήταν πάνω από 40. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ανάμεσά τους υπήρχε ένα άτομο το οποίο και έδινε τις εντολές. Μόνο αυτός μιλούσε.
Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων, κατεβαίνοντας την Καλλιδρομίου, στη συμβολή με τη Χαριλάου Τρικούπη, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο άνδρες της Ασφάλειας, που βρίσκονταν στην αρχή της λαϊκής αγοράς, ως είθισται, εποπτεύοντας τον χώρο για τυχόν δράση τσαντάκηδων και πορτοφολάδων.


Στη θέα των αστυνομικών, οι κουκουλοφόροι τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν να κρυφτούν μες στη λαϊκή αγορά ανάμεσα στο πλήθος. Αγνοώντας τις συνέπειες των πράξεών τους, οι αναρχικοί (όπως αυτοσυστήθηκαν σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες) τράβηξαν το σωληνάκι της βενζίνης, έριξαν ένα αναμμένο τσιγάρο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.Φωνάζοντας "θα σας κάψουμε ζωντανούς" προφανώς εννοώντας τους αστυνομικούς, οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν, βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου. Δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ οι μικροπωλητές της λαϊκής προσπαθούσαν να σβήσουν την πυρκαγιά και να σώσουν το εμπόρευμά τους, η μηχανή εξερράγη. Μία γυναίκα, που είχε πάγκο με λουλούδια και ακόμη 4 άτομα τραυματίστηκαν. Η γυναίκα είναι σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα άκρα. 

Μυθική γκάφα εν όψει του Κυπέλλου Αγγλίας!

Τι τις ήθελαν τις σημαίες οι Άγγλοι για τον τελικό του Κύπελλο Αγγλίας μεταξύ της Στόουκ και της Μάντσεστερ Σίτι; Γιατί δεν αρκούνταν σε ένα απλό διαφημιστικό σποτάκι; Και ακόμη καλύτερα για τους ίδιους, γιατί δεν έμεναν απλά στα εισιτήρια της αναμέτρησης που γράφουν και τις δύο ομάδες;

Η αγγλική Ομοσπονδία υπέπεσε σε...γκάφα ολκής (σαν αυτές των τερματοφυλάκων της Εθνικής ομάδας που έχουν). Ανάθεσε σε Κινέζους να φτιάξουν σημαίες για τον τελικό. Σημαίες με τα εμβλήματα των δύο ομάδων και λεζάντες για τον θεσμό με τους φιναλίστ.

Λοιπόν η παραγγελία ήταν σωστή μέχρι τα...εμβλήματα. Από εκεί και κάτω...χάος.

Στην σημαία της Σίτι έγραφε "τελικός Κυπέλλου Αγγλίας Σίτι-Μπόλτον" (!), ενώ στην σημαία της Στόουκ ήταν ακόμη καλύτερο το σόου αφού στον τελικό βρεθηκαν οι "Στόυκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"!

Τελικά το κάτω μέρος από τις σημαίες κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες αλλά το...χιούμορ των Άγγλων δεν αποφεύχθηκε.
mpala.gr

Λήξη συναγερμού για τα επεισόδια στην Κρήτη


 
Έληξε η επιφυλακή της Αστυνομίας που είχε διαταχθεί στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, μετά τους τραυματισμούς τριών αλλοδαπών σε δυο διαφορετικά επεισόδια. Οι αρχικές εκτιμήσεις ότι τα θύματα είχαν δεχτεί ρατσιστική επίθεση, έχασαν έδαφος μετά την προανάκριση που διενεργήθηκε.

Το ένα περιστατικό αφορούσε έναν αλλοδαπό από το Αφγανιστάν ή το Πακιστάν, που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με ακρωτηριασμένα τα δάχτυλα του ενός χεριού του και βαρύτατα χτυπήματα σε όλο του το σώμα. Όπως διαπιστώθηκε, όμως, είχε πέσει θύμα ατυχήματος σε ένα χωράφι όπου εκτελούσε εργασίες στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όταν καταπλακώθηκε στο στήθος από γεωργικό μηχάνημα! Μάλιστα, στο νοσοκομείο τον μετέφερε ο 40χρονος ιδιοκτήτης του χωραφιού. Ο νεαρός τραυματίας χειρουργήθηκε στο ΠΑΓΝΗ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, στην εντατική του οποίου νοσηλεύεται.

Για το δεύτερο περιστατικό, που έγινε στο πάρκινγκ του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, όταν δύο Αλβανοί ήρθαν στα χέρια με μια παρέα από πέντε Έλληνες, η προανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά φαίνεται ότι η συμπλοκή έγινε μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Ο ένας Αλβανός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη, τραύμα στο σπλαχνικό κρανίο και στη γνάθο και περιτραυματική αμνησία, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες του ξυλοδαρμού, όμως, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Το τρενο - αεροπλάνο που έφτιαξαν οι Γιαπωνέζοι


 
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ιάπωνες μηχανικοί, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα"τρένο" που μπορεί να πετά στον αέρα!

Όχι, δεν είναι σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά το νέο, "τρελό" δημιούργημα των Γιαπωνέζων οι οποίο έφτιαξαν ένα τρένο με φτερά και έλικες, το οποίο μπορεί να πετά κατά μήκος μιας γραμμής!

Το τρένο δεν αγγίζει το έδαφος γεγονός που του επιτρέπει να τρέχει πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα τρένα αλλά και να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.
Ωστόσο, τα προβλήματα του τρενο-αεροπλάνου είναι ακόμα πολλά και θα χρειαστούν αρκετά χρόνια μέχρι οι Ιάπωνες το τελειοποιήσουν.

Το γιαπωνέζικο αυτό δημιούργημα πάντως, μοιάζει παρά πολύ με το όχημα του Luke Skywalker στο Star Wars.

protothema.gr

Κούγιας: «Με τον Μπέο ασχολείται προσωπικά ο Πλατινί»!

Κούγιας: «Με τον Μπέο ασχολείται προσωπικά ο Πλατινί»!
Mιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ασχολείται προσωπικά με την υπόθεση του Αχιλλέα Μπέου και διερευνά συγκεκριμένα, ύποπτα ματς!

«O Πλατινί μου είπε ότι ασχολείται προσωπικά με τον Μπέο και διερευνά τα ύποπτα ματς Πανιωνίου-Ντιναμό Τυφλίδας και Παναργειακού-Ολυμπιακού Βόλου. Ο πρόεδρος της UEFA είναι διώκτης της στοιχηματικής απάτης, συναντήθηκα μαζί του και τον ενημέρωσα για όσα γίνονται στην Ελλάδα. Παρότι πίσω από τον Μπέο κρύβεται ισχυρή νομική προστασία, κάποιοι θα πάνε φυλακή για τα στημένα παιχνίδια», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Παναχαϊκής πρόσθεσε: «Η εγκληματική ομάδα που δρα στην Ελλάδα είναι μέλος μιας παγκόσμιας εγκληματικής οργάνωσης. Το κύκλωμα στήνει αγώνες στη χώρα μας και τους πουλάει στην Τσετσενία, στη Βουλγαρία και στην Ταϊλάνδη. Είχα ενημερώσει τον κ.Μπιτσαξή, αλλά υπήρξε μια σιγή ενός έτους. Τώρα η εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος έχει απευθείας επικοινωνία με την UEFA».