ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

με κατσαρολικα οι πατρινοι!!!!

ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ
Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς στη δήλωση που έκανε πριν από λίγο. Παράλληλα κατήγγειλε τους εκβιασμούς που παίζονται στο παρασκήνιο και μίλησε για αποτυχία της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών λόγω... της εμμονής του πρωθυπουργού.

"ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ"...


Ούτε βήμα πίσω από την Παπαρήγα. Προέβλεψε ότι θα πάμε σε πρόωρες εκλογές και ότι θέλουν μέσα από την συναίνεση να βάλουν φίμωτρο στον λαό. Η Α. Παπαρήγα προειδοποίησε "να μην τολμήσουν να... κάνουν στάση πληρωμών γιατί θα τους τιμωρήσει ο λαός".

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση από πέρυσι διοικεί το κράτος έχοντας απωλέσει την αρχή της δεδηλωμένης(αφού με άλλο πρόγραμμα εκλέχτηκε και άλλο εφαρμόζει). Αυτό όμως δεν φάνηκε να τους επηρεάζει καθόλου μέχρι που η περίφημη τρόικα ζήτησε αποκρατικοποιήσεις. Δηλαδή ζήτησε η τρόικα να έρθει η κυβέρνηση σε σύγκρουση με το βαθύ ΠΑΣΟΚ, τους λεγόμενους πρασινοφρουρούς, αυτούς που ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια από εποχής Ανδρέα.


Δεν ζήτησε μόνο να χάσει την εκλογική του βάση(χάνοντας ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ κτλπ) αλλά και τη νομιμοποίηση της πολιτικής του που του έδιναν αυτές οι ΔΕΚΟ μέσω της μη αντίδρασής τους.

Γι αυτό μόνο το λόγο αποφάσισε ο Παπανδρέου να στραφεί προς τη λύση των εκλογών. Είναι σίγουρος ότι οι ιδιωτικοποιήσεις θα έλθουν(γιατί είναι απαραίτητες) είτε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είτε με Νέας Δημοκρατίας. Το πρόβλημα είναι να μην τις χρεωθεί το ΠΑΣΟΚ. Τις χρεώθηκε ο Μητσοτάκης, τις χρεώθηκε και ο Καραμανλής. Ποτέ όμως πράσινος Πρωθυπουργός δεν ιδιωτικοποίησε καμία ΔΕΚΟ γιατί αυτομάτως το ΠΑΣΟΚ θα καταποντιζόταν.Αναγκάζει λοιπόν σήμερα το Σαμαρά να χρεωθεί αυτός τις ιδιωτικοποιήσεις(αφού είναι σίγουρη η εκλογική νίκη της ΝΔ) για να έρθει στη συνέχεια πάλι το ΠΑΣΟΚ ως σωτήρας της χώρας


Πολύ έξυπνη πολιτική για να τη σκεφτεί ο Παπανδρέου θαρρώ....Να φανταστώ ότι κάπου κρύβεται ο Ανδρέας ο Λοβέρδος;

Το μέλλον θα δείξει....Ένα είναι το σίγουρο....Οδεύουμε σε εκλογές....

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...
Περίπου 3,5 ώρες διήρκησε η σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο. Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Το κλίμα δεν ήταν καθόλου καλό. Προφανώς δεν προέκυψε καμία συμφωνία. Το επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο Γ. Καρατζαφέρης που ήταν ο μόνος ο οποίος έκανε δηλώσει...ς
στο Προεδρικό Μέγαρο. Αναμένοντας και την έξοδο του Γ. Παπανδρέου...

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, Η ΝΔ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ


«Η Κυβέρνηση καταρρέει …αλλά όχι η χώρα δεν πτωχεύσει
Θα επιδιώξουμε καθαρή εντολή»

«Καθαρή εντολή και αυτοδυναμία για να κυβερνήσει η ΝΔ υλοποιώντας το πρόγραμμα της, θα ζητήσει η ΝΔ όποτε και αν γίνουν οι εκλογές» είπε χθες ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος.
«Καλοδεχούμενες  οι εκλογές, όποτε τις αποφασίσει η Κυβέρνηση.
Η Ν.Δ. σύμφωνα με νέα ευρήματα δημοσκοπήσεων, που θα δημοσιευτούν βρίσκεται μπροστά σε όλους τους δείκτες» αποκάλυψε στα ερτζιανά ο Βουλευτής Αχαίας, και εκτίμησε ότι ο λαός εμπιστεύεται ακόμη μονοκομματικές κυβερνήσεις, ενώ υπογράμμισε την προοπτική που δίνει στην χώρα η εναλλακτική πολιτική πρόταση της ΝΔ για διέξοδο από την κρίση.
«Το ζητούμενο της επανεκκίνησης της οικονομίας της πατρίδας μας, δεν μπορεί να επιτευχθεί  με την ανελέητη επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ σε μισθούς, συντάξεις, φορολογικούς συντελεστές και εισφορές. Η επανεκκίνηση της οικονομάς απαιτεί ένα άλλο σχέδιο δράσης προοπτικής και ανάπτυξης».
Ακόμη είπε ότι : «Η ΝΔ δεν συμμερίζεται όλους εκείνους που θέλουν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες καλλιεργώντας σενάρια κατάρρευσης της χώρας», και πρόσθεσε : «Η Κυβέρνηση μπορεί να καταρρέει, όχι όμως και η χώρα».
Ο κ. Νικολόπουλος ρωτήθηκε και για το κίνημα των Αγανακτισμένων Πολιτών, σημειώνοντας ότι: «αποτελεί μία πρωτοβουλία την οποία παρακολουθεί  η ΝΔ με ενδιαφέρον, έσπευσε ωστόσο να αναφέρει ότι κανένα κόμμα δεν δικαιούται είτε να υποδείξει,   είτε να καπελώσει ανάλογες κινήσεις και πως οι αντιδράσεις του λαού, δεν την φοβίζουν».
Με τον ίδιο τρόπο τοποθετήθηκε στην επικείμενη συγκέντρωση, των Αγανακτισμένων Πολιτών, στην πλατεία των Καλαβρύτων που ετοιμάζουν πολίτες από το διαδίκτυο προκειμένου να ακολουθήσουν τον Πρωθυπουργό στην Κυριακάτικη απόδραση του…. «Τώρα είναι η ώρα που  μιλούν και αντιδρούν οι πολίτες…οι πολιτικοί ας ανοίξουμε τα αυτιά μας…ας ακούσουμε αυτή την εκκωφαντικά σιωπηλή διαμαρτυρία…»

Ο Βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, με την συμμετοχή του συμμετείχε σήμερα σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, έδωσε απαντήσεις σε πολλά κρίσιμα και καυτά ζητήματα της επικαιρότητας.
Οι συνεντεύξεις παραχωρήθηκαν στους δημοσιογράφους Γ. Κολόκα (Ιόνιον fm), Νίκο Ξαναλάτο (Μax fm) και Κυριάκο Κορτέση (Ωμέγα radio), όπου εκτός των προαναφερθέντων, επίσης μεταξύ άλλων ο Αχαιός πολιτικός είπε:

«Όλα πηγαίνουν χειρότερα.
Η κυβέρνηση πελαγοδρομεί σε μία πολιτική που δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση.
Αποδείχθηκε, πως όταν ξεκίνησε ο Γ. Παπανδρέου δεν ήξερε που πάει.
Σήμερα φαίνεται ότι δεν έχει συναίσθηση που έφτασε.
Κανείς δεν πιστεύει σήμερα, πως η κυβέρνηση του μνημονίου έχει σχέδιο για το πώς θα αντιμετωπίσει τα δημοσιονομικά αδιέξοδα. Δυστυχώς εν γνώσει ή εν αγνοία, την μη διαπραγμάτευση, ο Γ. Παπανδρέου, έδωσε επάρκεια χρόνου στους ξένους δανειστές, να τακτοποιήσουν «τα του οίκου τους» και να μην έχουν χασούρα από την  κρίση. Κάθε μέρα που περνάει, μειώνει τους δικούς τους κινδύνους, ενώ αυξάνει τόσο το ελληνικό χρέος όσο και το αδιέξοδο της χώρας.
Έτσι φτάσαμε σήμερα η Ελλάδα να πληρώνει μεγάλα ποσά στους δανειστές, αλλά το χρέος της να αυξάνει. Τώρα έφτασε να ζητά να συνυπογράψουμε την πώληση του εθνικού μας πλούτου σε τιμές ευκαιρίας, που θα αγοραστεί από τα τοκοχρεολύσια των δανείων που καταβάλλουμε.
Με αυτά τα δεδομένα, ο κόσμος έχει αρχίσει να πιστεύει ότι μας δανείζουν για να μας εκμεταλλευτούν και όχι για να μας βοηθήσουν.

Τα νέα, άκρως απογοητευτικά, στοιχεία για την πορεία της οικονομίας, εκτός από τη διάχυση ακόμη μεγαλύτερης απαισιοδοξίας, καταδεικνύουν για ακόμη μια φορά το μέγεθος της κυβερνητικής αποτυχίας.
Η κυβέρνηση μοιάζει να έχει παραλύσει, να μην συντονίζεται και να μην παράγει έργο.
Ο κ. Νικολόπουλος αναρωτήθηκε λέγοντας: « Τι είναι αυτό που βουίζει στις πλατείες όλης της Ελλάδας; Η οργή…Τι είναι αυτό που βράζει, ακούγεται δεν ακούγεται; Η οργή! Μαζεύεται το «υλικό» της οργής από παντού : απ’ τις γειτονιές, απ’ τις παρέες, τις οικογένειες. Φωλιάζει παντού. Στις ψυχές, στις τσέπες, στις συνοικίες, στις γροθιές, στα ακυρωμένα πτυχία, στα άπιαστα μεροκάματα.
Η Ελλάδα έγινε «του κλότσου και του μπάτσου» σε όλο τον κόσμο, υπό την πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου. Ούτε τις ζοφερές δεκαετίες του 1950 δεν προκαλούσε τόσο οίκτο και τέτοια αποστροφή. «Δεν θα γίνουμε σαν την Ελλάδα!», μας ξεφωνίζουν στο εξωτερικό. Η Ελλάδα όμως  αποτελεί μοναδική περίπτωση δυνητικά πλούσιας οικονομίας που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού;
Δίνοντας την «συνταγή και το αντίδοτο» ο κ. Νικολόπουλος Χρειαζόμαστε  να αλλάξουμε την δυναμική της ελληνικής οικονομίας με :
·         μια δραστική αλλαγή του ψυχολογικού κλίματος και ένα θετικό σοκ, που θα αποτελέσει το έναυσμα για ανάκαμψη για μία νέα επανεκκίνηση.
Η στρατηγική μας για έξοδο από την κρίση έχει δύο στόχους :
·         Να θεραπεύσει τις μακροχρόνιες αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας, και
·         Να δημιουργήσει ανάπτυξη.
Για παράδειγμα:
Η αναξιοποίητη περιουσία του Δημοσίου Τομέα, αποτελεί το κλειδί για την άμεση μείωση του χρέους. Περιλαμβάνει σύγχρονα έργα ανάπτυξης ακινήτων μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης, μακροχρόνιων μισθώσεων, Αμοιβαίων Κεφαλαίων Ακίνητης Περιουσίας και Εταιρικών Συμμετοχών Ακινήτων κ.α..
Χρειάζεται ένα θετικό σοκ.

Στο κλείσιμο κατέληξε: «Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε «Μεσογειακή Τίγρη», αρκεί να φέρουμε στο προσκήνιο την κοινωνική εμπροσθοφυλακή με καθαρή συνείδηση των δυσκολιών και των ευθυνών που συνεπάγεται το εγχείρημα της ανταγωνιστικής ανασυγκρότησης της χώρας. Δικά μας είναι τα προβλήματα, δική μας κι η ευθύνη αντιμετώπισής τους.
Ο τόπος όμως βρίσκεται κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού. Θέλουμε οι θυσίες των πολιτών να πιάσουν τόπο και η Ελλάδα να παραμείνει χώρα ευρωπαϊκή, αλλά και εθνικά αξιοπρεπής. Ούτε η Ε.Ε., ούτε το ΔΝΤ , ούτε κανείς θα μας σώσει τελικά, από τη σκληρή και άδικη για τους πολλούς πραγματικότητα που βιώνουμε.
Ευτυχώς, η κοινωνική πλειοψηφία, θέλει να επιβιώσει κι όχι να αυτοκτονήσει συλλογικά».

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ"

Την κλήτευση από την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής όλων των μελών που συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ το 2002 και ενέκριναν τις συμβάσεις των γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214, ζητάει με επιστολή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην...
υπουργός Εθνικής Άμυνας ζητάει να κληθούν «για την εξακρίβωση της αλήθειας», ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης και οι τότε υπουργοί, Αλέκος Παπαδόπουλος, Θόδωρος Πάγκαλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Κώστας Λαλιώτης, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς και ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αθανάσιος Τζογάνης.
Ωστόσο, πηγές που πρόσκεινται στην επιτροπή ανέφεραν ότι το αίτημα οδεύει προς το συρτάρι, καθώς η πλειονότητα των μελών της κρίνει ότι δεν έχει συσταθεί για να ελέγξει τη νομιμότητα ή μη των συμβάσεων, αλλά για να διερευνήσει το ενδεχόμενο ξεπλύματος «μαύρου χρήματος» από τον πρώην υπουργό Άμυνας.
Κύκλοι της Ν.Δ. δήλωσαν άγνοια για το αίτημα του ΆκηΤσοχατζόπουλου.
Ύστερα από από αίτημα που υπέβαλε ο δικηγόρος του, ο πρώην υπουργός ζήτησε και πήρε όλο το υλικό που έχει κατατεθεί στην Επιτροπή, καθώς και τα πρακτικά των συνεδριάσεων της.

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ Κ.Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: Ο ΓΑΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ

ΦΩΤΙΕΣ ΒΑΖΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ (ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ) ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η ΙΔΙΑ Η ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ! ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ”, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ!
Ο Παπαχελάς στο ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες μας για το δημοψήφισμα ή τον εκβιασμό.

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ Ν/Σ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ!
Η σκοπιμότητα της συνάντησης με Παπούλια είναι η ύπαρξη πρακτικών όπως προβλέπεται. Ο ΓΑΠ θα θέσει πάλι το δίλημμα Νέο Μνημόνιο ή Πτώχευση, για να ρίξει την κατάρρευση στην αντιπολίτευση που δεν θα συναινέσει, περιφέροντας τα πρακτικά! ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΤΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΟΓΩ ΔΝΤ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!
Αυτό θα είναι το θέμα της έκτακτης σύσκεψης, γι’ αυτό δεν διέψευσε τις αηδίες της Δαμανάκη ο ΓΑΠ. Την ίδια στιγμή που τις διέψευσε για πρώτη φορά στα χρονικά η κομισιόν!
Με αυτό το πρόσχημα, θα τεθεί στον λαό το δημοψήφισμα, ώστε μετά το αποτέλεσμα που φυσικά θα είναι ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, να βρουν αφορμή για το πολυπόθητο Credit Event και να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι – brokers – κάτοχοι CDS!
Εμείς φταίμε βέβαια, αφού τους ανθρώπους που λήστεψαν την χώρα με τα Swaps και το χρηματιστήριο, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Και να ξανακλέψουν την χώρα μέσω των CDS.
Οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος είναι βαρύτατες. Όποιος συναινέσει στην παγίδα που στήνουν στον Ελληνικό λαό με το δημοψήφισμα – απάτη, θα είναι συνένοχος.
Όσο γι’ αυτούς όλους, την απάντηση την έχουμε δώσει από την αρχή της σκευωρίας. HORCA!
Σε λίγο αναλυτικό αφιέρωμα για το πως κινήθηκαν οι επίορκοι της κυβέρνησης για να μας οδηγήσουν στην χρεωκοπία – και κάποιους άλλους στα αμύθητα πλούτη.

olympia.gr