ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

"Θα μείνει ο Τζιμπρίλ"

Η Τζουντ Σισέ βάλθηκε να μας τρελάνει! Η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ έγραψε στο twitter της ότι τελικά ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει στον Παναθηναϊκός, ενώ χθες (02/06) έγραφε το αντίστροφο.
Το twitter φαίνεται πως είναι η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια της συζύγου του Γάλλου σταρ, αφού δεν σταματάει να... βγάζει ειδήσεις σχετικά με το μέλλον του άντρα της.

Κι ενώ την Πέμπτη (02/06) έλεγε ότι ο Σισέ είναι προς πώληση αντί 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, σήμερα (03/06) τονίζει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Υπεύθυνος γι' αυτό είναι ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος της έστειλε μήνυμα στο twitter, ζητώντας της να πείσει τον Σισέ να μείνει στην Ελλάδα:

"Ο σύζυγός σου πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό προκειμένου να μας βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της ομάδας. Ο Σισέ είναι θρύλος", ανέφερε το μήνυμα του φιλάθλου.

Ορίστε και η απάντηση της Τζουντ: "Είμαι σίγουρη ότι θα μείνει... Είναι μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ υπάρχουν πάντα πάρα πολλές φήμες...".