ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

Στην Ρεάλ ο «νέος Πελέ»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νεϊμάρ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Δημοσίευμα του skysports αλλά και πολλών ιταλικών Μέσων, επικαλούνται δηλώσεις του Ερνέστο Μπρονζέτι, ο οποίος έχει μεσολαβήσει σε αρκετές μεταγραφές των Μαδριλένων τα τελευταία χρόνια.

Όπως ισχυρίζονται λοιπόν τα δημοσιεύματα απο την Ιταλία, ο Μπρονζέτι δήλωσε πως ο «νέος Πελέ» θα αμείβεται με 2 εκ. € ετησίως, το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια, ενώ η Σάντος θα εισπράξει 35-40 εκ. € απο την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα... νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα σε ολόκληρο τον κόσμο και η ισπανική ιστοσελίδα «Sportyu», σε επικοινωνία που είχε με τον Μπρονζέτι, άκουσε και μια διαφορετική εκδοχή. Ο Ιταλός είπε: «Μου τηλεφώνησαν και από μία ιταλική τηλεόραση και τους είπα το ίδιο. Πως εγώ, το μόνο που ξέρω είναι αυτό που γράφτηκε σε μια ιστοσελίδα».

Παρόλα αυτά, οι Ισπανοί θεωρούν σίγουρο το πρώτο «μπαμ» του καλοκαιριού. Άλλωστε, στα ρεπορτάζ της «βασίλισσας» λένε πως… έκλεισε η πόρτα για τον Αγκουέρο της Ατλέτικο μετά την έλευση του Νεϊμάρ, ενώ ισχυρίζονται πως η έλευση του Βραζιλιάνου θα σημάνει και το τέλος ενός εκ των Κακά, Ιγκουαϊν και Μπενζεμά.

Την ίδια ώρα που και οι Ιταλοί θεωρούν το ίδιο, αφού ισχυρίζονται πως η Γιουβέντους μπορεί πλέον να αγοράσει τον Αγκουέρο, μια και η Ρεάλ αγόρασε τον Νεϊμάρ και δεν ενδιαφέρεται πια για τον Αργεντινό της Ατλέτικο. Μάλιστα, υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει πως υπάρχει ραντεβού των δύο πλευρών(Αγκουέρο και εκπροσώπου της Γιούβε) σήμερα το βράδυ στο Τορίνο, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας τους.