ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

“OXI” στην επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου λέει τώρα ο Π. Οικονόμου


Τη διαφωνία του για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Π. Οικονόμου μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ99,5.
“Δεν συμφωνώ με την πρόταση της Ν.Δ. αφού το μνημόνιο επικαιροποιείται και θα συνεχίσει να επικαιροποιείται. Δεν υπάρχει περιθώριο για επαναδιαπραγμάτευση, αλλά αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες και στην Ευρώπη είναι μια συζήτηση για ένα διαφορετικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, με άλλο περιεχόμενο και άλλη σύνθεση”.
Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι κατά του Μνημονίου με αφορμή θέσεις που είχε διατυπώσει στο παρελθόν είπε «Το ψήφισα. Βεβαίως και έκανα κριτική, αλλά υπάρχει η εξής απλούστευση, που μπορεί να γίνει θανατηφόρα στις μέρες μας: ότι όσοι ψήφισαν το μνημόνιο, το αγαπάνε. Και ότι όσοι δεν το αγαπούν, πρέπει να το καταψηφίσουν ακόμη και αν γίνει στάση πληρωμών»
Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο διορθωτικών κινήσεων στο μεσοπρόθεσμο: «Υπάρχει ατελείωτος χρόνος όταν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο για να βρούμε μέτρα που δεν θα επιβαρύνουν τους αδύναμους της κοινωνίας και να ακυρώνουμε άλλα μέτρα που τους έχουν ταλαιπωρήσει».
Πηγή: www.sofokleousin.gr

Βγήκαν οι βαθμοί!

Άρχισε στη 1 το μεσημέρι η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://results.minedu.gov.gr , των γραπτών βαθμών των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την παραπάνω ιστοσελίδα, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας, ολοκληρώνονται από τη μηχανογραφική του υπηρεσία οι διαδικασίες επεξεργασίας των προφορικών και των γραπτών βαθμών για τον υπολογισμό του γενικού βαθμού πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές εξετάσεις.

Τη Δευτέρα, επίσης, δίνονται στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία με την κλιμάκωση των γραπτών επιδόσεων κατά μάθημα για τους 85.587 υποψηφίους.

Παράλληλα, έπεσε σήμερα η αυλαία των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων και όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση το υπουργείο, η βαθμολόγηση των γραπτών έχει προγραμματιστεί να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό.

Υποβιβασμός για ΑΕΚ!

Υποβιβασμός για ΑΕΚ!
Δεκτή έκανε το ΑΣΕΑΔ την προσφυγή του Ηλυσιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή και η ΑΕΚ υποβιβάζεται στην Α2. «Το ΑΣΕΑΔ δέχεται την προσφυγή της ΚΑΕ Ηλυσιακός και απορρίπτει την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ακυρώνει την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ (28/4/11)», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ, που είχε τερματίσει 13η και θα υποβιβαζόταν στην Α2, έκανε καταγγελία κατά της ΚΑΕ Ηλυσιακός κάνοντας λόγο πως μέτοχος της ομάδας ήταν ο μάνατζερ Τάσος Δελημπαλταδάκης.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή ανέφερε: «Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)».

Μετά την απόφαση αυτή αναμένεται η επικύρωση της βαθμολογίας της Α1 από τον ΕΣΑΚΕ στην απογευματινή συνεδρίαση του ΔΣ. Η ΑΕΚ έχει πλέον δύο δρόμους: είτε να προσφύγει σε πολιτικά ή και διεθνή δικαστήρια κατά του Ηλυσιακού (με λιγοστές πιθανότητες δικαίωσης και με δεδομένα καθυστερημένη απόφαση στην περίπτωση του CAS) ή να αποδεχτεί την απόφαση και να επιδιώξει την παραμονή της στην Α1 μέσω αύξησης του αριθμού των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας σε 16, σενάριο που συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες.

Αν η ΑΕΚ υποβιβαστεί στην Α2 είναι πολύ πιθανό σενάριο η διάλυση της ΚΑΕ, αφού θα αδυνατεί με τα μειωμένα έσοδα της κατηγορίας να καλύψει τα χρέη που έχει, έστω κι αν ο Γιάννης Φιλίππου συνεχίσει να πληρώνει τα διακανονισμένα χρέη προς την εφορία.

Δε νομίζω να αμφιβάλλει πλέον κανείς για τον Jeffrey και την Gayle Papandreou!!!!

http://dexiextrem.blogspot.com/
Απόσπασμα απ' το αρχείο γεννήσεων της Minnesota:

Κυβέρνηση Τσίρκο : Τρεις υπουργοί ΔΕΝ έχουν υπογράψει το Μεσοπρόθεσμο !!

Γιατί άραγε ο Λοβέρδος, ο Παπουτσής και ο Δρούτσας δεν έχουν υπογράψει το κατατεθέν στη Βουλή Σχέδιο νόμου Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 ;;

Υπάρχει κάποιος λόγος, “ξέχασαν” να τους το πάνε ή μήπως “ξέχασαν” να το υπογράψουν;
Αυτή δεν είναι κυβέρνηση είναι Τσίρκο…
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/06/blog-post_2783.html