ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΡΟΛΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Δεκάδες οργανισμοί του δημοσίου, εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά και τα δικαστήρια υπολειτούργησαν στη Βρετανία την Πέμπτη λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν τα τέσσερα μεγάλα συνδικάτα της χώρας αντιδρώντας στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος με...
περικοπές στις συντάξεις και αύξηση των ορίων ηλικίας. Μεγάλη η συμμετοχή στην απεργία στο εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και στο πολιτικό προσωπικό της Αστυνομίας, αισθητή έγινε η παεργία και στα αεροδρομία και τα λιμάνια λόγω της συμμετοχής των τελωνειακών. Τέσσερις μήνες μετά την επιβλητική διαδήλωση εναντίον του προγράμματος λιτότητας που επιβλήθηκε στη χώρα το φθινόπωρο, τα τέσσερα μεγάλα βρετανικά συνδικάτα προκήρυξαν από κοινού την απεργία ελπίζοντας να κινητοποιήσουν 600.000 εργαζόμενους. Ορισμένοι ελπίζουν μάλιστα το κίνημα αυτό να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο που έχει οργανωθεί στη χώρα από τη μεγάλη απεργία του 2006. Τότε σχεδόν ένα εκατομμύριο δημοτικοί υπάλληλοι είχαν κατέβει σε 24ωρη απεργία για να προασπιστούν τις συντάξεις τους. Από το πρωί έγιναν πικετοφορίες μπροστά από δικαστήρια, διοικητικά και κυβερνητικά κτίρια και γραφεία εύρεσης εργασίας. Βρεφονηπιακοί σταθμοί, σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια έκλεισαν ή υπολειτουργούσαν. «Είναι η πρώτη φορά που απεργώ» είπε ο Τομ Μάρτιν, 25 ετών, ο οποίος εργάζεται στην υποδοχή του Βρετανικού Μουσείου. «Βλέπετε, δεν είμαστε πολύ μαχητικοί στη Βρετανία, αλλά αυτή η μεταρρύθμιση πραγματικά θα τιμωρήσει τη νέα γενιά. Δεν είναι δίκαιο», εξήγησε. Ισχυρή ήταν η συμμετοχή στο πολιτικό προσωπικό της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, στην οποία το 90% των υπαλλήλων που απαντούν στις επείγουσες και μη επείγουσες κλήσεις απέργησαν, με τους αστυνομικούς να παίρνουν τις θέσεις τους πίσω από τα τηλέφωνα. Σε στάση εργασίας προχώρησε επίσης μέρος των τελωνειακών σε λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια, αν και τα προβλήματα στα μεγάλα διεθνή αεροδρόμια του Λονδίνου όπως και στα τρένα της Eurostar ήταν αρκετά περιορισμένα. Διαδηλώσεις και συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε περίπου τριάντα πόλεις. Στο Λονδίνο, χίλια άτομα διαδήλωσαν ζητώντας «δίκαιες συντάξεις για όλους». Δημόσιοι υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί, των οποίων ο μισθός έχει παγώσει, διαμαρτύρονται για την πρόταση να αυξηθεί το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στα 66 χρόνια έως το 2020 (σήμερα είναι τα 60 έτη για τους περισσότερους) και επίσης να αυξηθούν κατά 3,2% οι εισφορές τους. «Είναι πραγματικά δύσκολο να αντιμετωπίζεις τριάντα παιδιά ή εφήβους όταν είσαι 65 χρονών. Δεν ξέρω πώς μπορεί να τα καταφέρουμε, σωματικά ή ψυχικά» ανέφερε 47χρονος εκπαιδευτικός που διαδήλωνε στο Λονδίνο. Η κυβέρνηση κρίνει πάντως ότι οι κινητοποιήσεις είναι «πρόωρες» αφού οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και υπογραμμίζει ότι χωρίς μεταρρύθμιση το σύστημα κινδυνεύει «να καταρρεύσει».

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κρίθηκε παράνομη και δεν επιτρέπεται η επανάληψή της με τα ίδια αιτήματα. Πρόκειται για μία τυπική απόφαση καθώς η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έχει σταματήσει από χθες το βράδυ τις κινητοποιήσεις της. Ο εκπρόσωπος...
της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, εργατολόγος Δημ. Περπατάρης, σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει την επανάληψη στο μέλλον απεργίας με ίδια αιτήματα, την χαρακτηρίζει "πρωτόγνωρη" και προανήγγειλε την κατάθεση έφεσης κατά της απόφασης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ


Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ σχετικά με τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών και την απαράδεκτη στάση των αστυνομικών δυνάμεων, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Εδώ και δύο μέρες, η χώρα μας στοχοποιείται και αποδομείται θεσμικά με τον χείριστο τρόπο από τα διεθνή δίκτυα και Μέσα Ενημέρωσης. Η ανεξέλεγκτη χρήση χημικών και οι πρωτόγνωρες σκηνές βίας, με πρωταγωνιστές τις «κατασταλτικές» δυνάμεις του τόπου, ολοκλήρωσαν το διπλό τους έργο.
Εξέθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία των συμπολιτών μας, που διαδήλωναν μαζικά και ειρηνικά, την απύθμενη αντίθεσή τους στον επιχειρούμενο εκφοβισμό των τελευταίων ημερών. Διαφύλαξαν την ομαλότητα λειτουργίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τη διαδικασία της «αναίμακτης» υπερψήφισης του επαίσχυντου Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.  
Δυστυχώς όμως για αυτούς, η επιχείρηση τρομοκράτησης της ελεύθερης φωνής των διαμαρτυρομένων στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία. Οι πολίτες συνεχίζουν ακούραστοι τον αδέσμευτο αγώνα τους, ενάντια σε κάθε κρατική βιαιοπραγία, ενάντια σε κάθε διαιρετική λογική, ακυρώνοντας στη συνείδησή τους, το νομοθετικό έκτρωμα.
Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στέκεται σύμμαχος και αρωγός στις προσπάθειες όποιων παλεύουν τις τεχνοκρατικές καταβολές των νεοφιλελεύθερων δανειστών μας, υπό τη μορφή ενός ανεξάρτητου, ειρηνικού και κινηματικού ρεύματος πολιτών.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΤΗ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου.
 Οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο. Υπάρχουν μόνο μερικά κομβικά σημεία, στα οποία, μέσα στο χαμό, πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους "όσοι μπορούν και βλέπουν". Το να λένε τα ελληνικά κανάλια προώθησης της προπαγάνδας και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, ότι αν δεν ψηφιστεί δήθεν το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο, θα πτωχεύσει η Ελλάς, αλλά και η Ευρώπη, πάει κι έρχεται, θα ήταν κατανοητό, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον κόσμο να δεχθεί την απόλυτη οικονομική καταστροφή της χώρας.

Το να λένε όμως, το CNN και το BBC και τα άλλα μέσα προώθησης της προπαγάνδας σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι άν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο στην ψωροκώσταινα, θα καταρεύσει η.....παγκόσμια οικονομία, πάει πολύ, αλλά και μας βάζει σε σκέψεις. Γιατί προωθήθηκε παγκόσμια, σε όλους τους λαούς, η άποψη ότι αν πτωχεύσει η Ελλάδα, θα καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία; Μπορεί, όπως...
 σας είχα πεί από τις 10/6/11, να αναβλήθηκε προσωρινά η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κατάρευση, αλλά ξεκαθαρίστηκε, ότι εφόσον, την προωθούσαν, θα έλεγαν στον παγκόσμιο πληθυσμό ότι φταίνε οι Έλληνες.

Είναι σαν να λέμε δηλαδή, ότι αν κλείσει το τυροπιτάδικο στη γωνία καταρρέει η οικονομία της χώρας. Γιατί λοιπόν τα παγκόσμια λαμόγια προωθούν τέτοια δυσφήμηση μιάς χώρας που δεν παράγει τίποτε, όπου οι συνδικαλιστάδες και οι παράλογα υψηλοί φόροι έχουν διώξει κάθε μονάδα παραγωγής και έχουν κλείσει ή έχουν διώξει σχεδόν κάθε υγιή επιχέιρηση; Μια χώρα που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά στην παγκόσμια οικονομία;

 Τι τους έχει πιάσει με την Ελλάδα; Από που και ως που μας ενέπλεξαν με τη μοίρα όλου του πλανήτη; Γιατί πέρασαν στον παγκόσμιο πληθυσμό το ότι η οικονομία και η μοίρα του εξαρτάται δήθεν από την Ελλάδα; Αυτοί νόμισαν ότι προωθούν το δικό τους σχέδιο. Το σχέδιο δυσφήμισης των Ελλήνων. Το σχέδιο δυσφήμισης του εχθρού τους, όπως μας αποκάλεσε και ο Κίσσινγκερ.

Θέλουν δεν θέλουν όμως προώθησαν το σχέδιο του Θεού και δίδαξαν με την προπαγάνδα τους στους λαούς, ότι η μοίρα τους πράγματι εξαρτάται από τους Έλληνες. Είδατε χθες χαρές και πανηγύρια όλα τα λαμόγια σε Ευρώπη και Αμερική; Ανέβηκαν όλα τα χρηματιστήρια σε όλο τον πλανήτη. Ανέκαμψε το ευρώ. Παγκόσμια λέει ανακούφηση!!!

Άστα να πάνε!!! Κάνανε λέει οι Έλληνες το καθήκον τους και σώθηκε όλος ο πλανήτης!!!!!!!!!!

Μη λέτε ψέματα ρε λαμόγια. Οι Έλληνες δεν το κάνανε ακόμη το καθήκον τους.

Αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα το κάνουν και ο πλανήτης θα σωθεί.

Μετά τιμής Λιακόπουλος Δημοσθένης


http://www.epirus-ellas.gr/2011/06/blog-post_1573.html

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ(ΕΘΝΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ)


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Φυσικά η Ε.Υ.Π. έχει ως μόνο καθήκον τις υποκλοπές παραγόντων του ποδοσφαίρου, η Δικαιοσύνη το μόνο που μπορεί να δεί-τυφλή ούσα-είναι τα.... στημένα παιγχνίδια και η κεντρική Κυβέρνηση αγωνιά για τις πληρωμές των Πιστωτών γιατί αν χρεοκοπήσουμε λέει δε θα μας δανείζει κανείς….Γιατί τώρα ποιος μας δανείζει…;
Είναι ρητορικό το ερώτημα όταν ένας Πρωθυπουργός λέει απροκάλυπτα τόσα ψέμματα από βήματος Βουλής….
Μας δανείζουν οι «φίλοι» και «εταίροι μας»….Ζητώντας όλες τις εμπράγματες αξίες αλλά και το χρόνο όπως έχουμε ξαναγράψει για να ξεφορτωθούνε κάποιοι τα ελληνικά ομόλογα χωρίς όμως να δίνουν καμιά εγγύηση για αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός-ότι δηλαδή αποφεύγουμε δια παντός τη χρεοκοπία…Υπενθυμίζω ότι και πέρυσι τα ίδια έλεγε και ο κ. Παππακωνσταντίνου διατράνωνε την έξοδο στις Αγορές μέσα στο 2011…
Οπότε όσο ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει τη πολιτική των εκβιασμών αποστερούμενος κάθε νομιμοποιήσεως αφού είναι αδύνατον να ισχυριστεί κάποιος ότι εκφράζει τη Λαϊκή Βούληση όπως αυτή ορίζεται στο Σύνταγμα, και μόνο κάποιος αδαής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε κάποια αφρικανική χώρα του Νοτίου ημισφαιρίου θα ισχυριζόταν ότι αυτή η εντολή εκπορεύεται από το πόσο χρονικό διάστημα έχει μια Κυβέρνηση στην Εξουσία, το μόνο σίγουρο είναι ότι εξαντλούνται όλα τα περιθώρια και οι εναλλακτικές για τη σωτηρία της χώρας…..
Ο κοινωνικός ιστός συνετρίβη….Είναι ηλίου φαεινότερο….
Σάλο προκαλεί σαφώς και το δημοσίευμα για το γεγονός ότι ξεμένουν τα ελληνικά πολεμικά πλοία από καύσιμα….Αν νομίζει ότι έχτισε την ελληνοτουρκική φιλία και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας πλανάται….Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και ο Πρωθυπουργός κάνει δια των παραλείψεων του αναπόφευκτη μια τέτοια πρόκληση….
Φυσικά με τους εταίρους που έχουμε τι τους θέλουμε τους εχθρούς…;Aπλά όταν υπάρχουν, είναι σαφέστατο ότι καθίσταται εκρηκτική η κατάσταση…..
από pikri-sokolata.blogspot.com

ΤΣΙΓΚΡΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όπως οι συνθήκες κράτησης στις φυλακές αποτελούν δείκτη πολιτιστικής ωρίμανσης μιας κοινωνίας, έτσι και το είδος των εφαρμοζόμενων αστυνομικών πρακτικών αποτελεί δείκτη μέτρησης της ποιότητας των δημοκρατικών θεσμών της.
Χθες στο κέντρο της Αθήνας οι αστυνομικές πρακτικές ξεπέρασαν τα όρια της νομιμότητας και θύμισαν άλλες εποχές.
Η χθεσινή ημέρα αποτελεί μαύρη σελίδα στα σύγχρονα Ελληνικά αστυνομικά χρονικά. Αποτελεί την πλέον ακραία κατασταλτική επέμβαση των διωκτικών αρχών στη μεταπολιτευτική Ελλάδα:
·        Χρήση χιλιάδων, επικίνδυνων για την υγεία, χημικών σκευασμάτων αμφιβόλου ποιότητας.
·        Εκατοντάδες τραυματίες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
·        Εγκλωβισμός εκατοντάδων πολιτών στο μετρό Συντάγματος, σε συνθήκες ασφυξίας.
·        Εικόνες χάους και αστυνομικής αυθαιρεσίας.
·        Επώνυμες καταγγελίες για χαφιέδες κουκουλοφόρους.
·        Απρόκλητες επιθέσεις σε ανυποψίαστους πολίτες.
·        Εκκενώσεις ξενοδοχείων λόγω δακρυγόνων.
Σήμερα η Ελλάδα είναι πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και τα πλάνα της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας στο κέντρο της Αθήνας συμπληρώνουν τη συνολική εικόνα μιας κοινωνίας σε απόλυτη παρακμή και κάθετη πτώση, η οποία φυσικά δεν άρχισε χθες αλλά προφανώς ολοκληρώνεται σύντομα.
Όσοι λαμβάνουν αποφάσεις θα πρέπει να αποφασίζουν με νηφαλιότητα, κυρίως σε εποχές κρίσης. Πολύ περισσότερο σε στιγμές έντασης και πανικού.
Ο κανόνας ισχύει πολύ περισσότερο στο τομέα της δημόσιας ασφάλειας και αυτό γιατί:
·        Όταν το “ποτάμι” της λαϊκής αγανάκτησης είναι ορμητικό, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.
·        Όταν το “κύμα” της κοινωνικής δυσαρέσκειας φουσκώνει, κανένας κυματοθραύστης δεν είναι ικανός να το αναχαιτίσει.
·        Όταν οι διαμαρτυρίες στους δρόμους γίνονται παλλαϊκές, κανένα οδόφραγμα δεν είναι ικανό να τις εμποδίσει.
·        Όταν η νέα γενιά αντιδρά μαζικά στη χωρίς αναισθητικό λοβοτομή των ονείρων της, καμιά αστυνομική πρακτική δεν μπορεί να τη φιμώσει.
Το μόνο που μπορεί να πετύχουν αυτού του είδους οι πρακτικές είναι ο μετασχηματισμός της ελεγχόμενης αγανάκτησης, σε ανεξέλεγκτη οργή και αν αυτό συμβεί θα υπάρχουν σοβαρότατες και απόλυτα προσωποποιημένες ευθύνες.
Εξάλλου, όλοι οι σοφοί κυβερνήτες -κατά την άσκηση της δημόσιας εξουσίας τους- δεν ξεχνούν ποτέ ότι “…όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…”»

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΩΝ

Μετά την υπερψήφιση του "Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος" στη Βουλή από "155" Βουλευτές , ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Το ΠΑΣΟΚ, μετά από περιπετειώδεις παλινωδίες, αμφισβητήσεις, διαφορετικές πολιτικές, διαχωριστικές γραμμές, επαπειλούμενες παραιτήσεις και πολιτικά "αντριλίκια" κάποιων Βουλευτών του...που μειώνονταν μέρα με τη μέρα, έφτασε στο να πει το "ναι" για την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών, κατ' επιταγή των Ευρωπαίων δανειστών και οικονομικών παραγόντων.     
Το ΠΑΣΟΚ - αφού από το '81 καταχρέωσε τη χώρα, κατασπατάλησε άφθονο δημόσιο χρήμα, εγκαθίδρυσε το λεγόμενο "κομματικό κράτος" διορίζοντας ασύστολα, αναξιοκρατικά και αναίτια...ακόμα και τις "πέτρες" -, τώρα έβαλε τη χώρα σε δεινή περιπέτεια. Παίρνει με ένα ακόμα μνημόνιο - συνέχεια του προ έτους πρώτου ανεπιτυχούς - όσα έδωσε τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, και τώρα, αφού "καλοτάισε" με δανεικά το λαό  ..τον στέλνει "ακοινώνητο" στον τάφο!
Κοίταξαν την κομματική καρέκλα, την παραπέουσα  κυβέρνηση, το ατομικό τους "μη παντελονάτο" βραχυπρόθεσμο πολιτικό όφελος και καταδίκασαν τη χώρα στην ύφεση, την ανεργία και την φτώχεια δίχως την παραμικρή ελπίδα!
Η ΝΔ κράτησε, σταθερή και ουσιαστική θέση μέχρι τέλους, μη στηρίζοντας το επίμονο λάθος. Η κ. Έλσα Παπαδημητρίου- έστω κι αργά θυμήθηκε το συγγενικό της "κατώφλι" του Κ.Μητσοτάκη κι έπραξε ότι της "πρόσταξε" αυτό. Οι δε Βουλευτές της "Ντόρας"  με το να δηλώσουν  "παρόντες" στην κρίσιμη ψηφοφορία, ας σημειωθεί πως δεν είπαν "ναι"...αλλά δεν είπαν ξεκάθαρα κι "όχι " στο νέο Μνημόνιο! 
Από δω και πέρα, ο αγώνας θα συνεχιστεί, κόντρα στο λάθος, στο μίζερο και αντιλαϊκό. Τον λόγο τον έχουν από κοινού...τα κόμματα της αντιπολίτευσης και προπαντός ο λαός...όσο θα ελπίζει και θα ξεχύνεται αθρόα στους δρόμους και τις πλατείες με άποψη και ενέργεια...ανατροπής των κάκιστων πολιτικών δεδομένων της πατρίδας"!