ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

ΔΙΠΛΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ 700.000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ


Ρεπορτάζ : Αφροδίτη Καριμάλη
(από το Έθνος)
Στο μικροσκόπιο της αξιολόγησης μπαίνουν από το νέο έτος 700.000 δημόσιοι υπάλληλοι, με τη συνδρομή ιδιωτικών φορέων και με την εποπτεία του ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της αναμόρφωσης της Δημόσιας Διοίκησης. Σε «ζώνη κινδύνου» φαίνεται... 
πως βρίσκονται οι υπάλληλοι χαμηλών τυπικών προσόντων (ΥΕ και ΔΕ) και όσοι δεν κριθούν αποδοτικοί στο πλαίσιο της αξιολόγησης. Αυτό προέκυψε από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η οποία παράλληλα παρουσίασε τον οδικό χάρτη για την αναμόρφωση του Δημοσίου, όπως άλλωστε προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της Ελλάδας, της Γαλλίας και της task force.
Η διαδικασία
Σύμφωνα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππα, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί αφορά πρώτα την αξιολόγηση των υπηρεσιών και μετά του προσωπικού, από την οποία θα κριθεί ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν.

Μάλιστα ο κ. Ρέππας χαρακτήρισε «πρόκληση» τη δημιουργία του «επιτελικού» κράτους, με στόχο την πάταξη της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας, ενώ έκανε λόγο για «μεταρρύθμιση των μεταρρυθμίσεων».
Πάντως, ο υπουργός επανέλαβε ότι η περικοπή οργανικών θέσεων δεν σημαίνει αυτομάτως και απολύσεις, σημειώνοντας ότι κανένας δεν το έχει ζητήσει επισήμως». Τόνισε, ωστόσο, την ανάγκη «να περάσουμε από την απαξίωση στην καταξίωση της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά όχι ερήμην των υπαλλήλων και των πολιτών», προσθέτοντας πως «η μεταρρύθμιση δεν θα έχει καμία τύχη αν δεν είναι πρωτοστάτες οι εργαζόμενοι». Οι εξελίξεις δείχνουν πως ο δρόμος για τις απολύσεις έχει ανοίξει, αλλά το βάρος αυτήν τη φορά θα μετατεθεί στη διαδικασία των αξιολογήσεων στο Δημόσιο.

Ο στόχος των 150 χιλιάδων λιγότερων δημοσίων υπαλλήλων έως το 2015 δύσκολα θα επιτευχθεί μόνο από συνταξιοδοτήσεις
Αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να προωθηθούν, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντ. Ρόβλιας επεσήμανε την έλλειψη διυπουργικού συντονισμού, την ανάγκη ενίσχυσης της κεντρικής κυβέρνησης για την εφαρμογή των πολιτικών και την απαλλαγή από τη νομοθετική τυπολατρία και τη νομοθεσία χωρίς αποτέλεσμα.
Σημειώνεται πως οι αλλαγές που προωθούνται θα βασίζονται στο κείμενο της έκθεσης του ΟΟΣΑ, τη λευκή βίβλο και το μνημόνιο συνεργασίας με την task force.
Κατά τη συνέντευξη Τύπου διευκρινίστηκε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της εφεδρείας για τους υπαλλήλους αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, αλλά μέσα στον Ιανουάριο που η τρόικα θα επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας, θα υπάρξουν τα τελικά στοιχεία.
ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Πώς θα γίνει η αξιολόγηση φορέων και οργανισμών
Ολες οι υπηρεσίες του δημόσιου τομέα μπαίνουν στο στόχαστρο της αξιολόγησης με στόχο η διαδικασία να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012.
Με τη συνδρομή και της task force, θα επανεξεταστούν από την αρχή οι δομές του κράτους προκειμένου να υπάρξουν συμπεράσματα για το ποιες υπηρεσίες είναι άνευ αντικειμένου ή αλληλοεπικαλύπτονται.
Οι υπάλληλοι των υπηρεσιών που καταργούνται θα μετακινηθούν σε άλλες δομές, μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της δικής τους αξιολόγησης, οπότε και θα κριθεί η παραμονή τους ή όχι στο Δημόσιο.
Πάντως, η μέθοδος με την οποία θα γίνει η αξιολόγηση δεν έχει καθοριστεί, ωστόσο, αυτό που έγινε χθες γνωστό είναι ότι θα ξεκινήσει από τα υπουργεία, τα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του υπουργείου Οικονομικών. Σύμφωνα με όσα είπε χθες ο κ. Ρέππας, δεν αποκλείεται να υπάρξει συνδρομή και από ιδιωτικούς φορείς, αφού προηγηθεί διαγωνιστική διαδικασία και πάντα υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.
Σημειώνεται ότι μέχρι το τέλος του έτους αναμένονταν και τα πορίσματα των επιτροπών που έχουν συσταθεί σε όλα τα υπουργεία για την αναδιοργάνωσή τους και τον περιορισμό των οργανικών μονάδων τους κατά τουλάχιστον 30%.
Από τα μέχρι τώρα δεδομένα, προκύπτει ότι στόχος των 150 χιλιάδων λιγότερων υπαλλήλων έως το 2015 δύσκολα θα επιτευχθεί μόνο από συνταξιοδοτήσεις. Ετσι δεν αποκλείεται η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων να είναι αυτή που θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου.

ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΒΙΒΙΑΝ ΣΑΜΟΥΡΗ

Η Βίβιαν Σαμούρη αναμένεται να είναι η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας. Μάλιστα χθες παραιτήθηκε από την αντιδημαρχία Οικονομικών προκειμένου να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα, όπως ο Καλλικράτης ορίζει. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας θα συνεδριάσει στις 2 μ.μ. προκειμένου να εκλέξει Πρόεδρο μετά την παραίτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τη μη εκλογή του προτεινόμενου από τον Γιάννη Δημαρά Κώστα Μπουρσούλη. Τη λύση στο αδιέξοδο, μετά τις αλλεπάλληλες συνεδριάσεις χωρίς απαρτία (έλειπε η αντιπολίτευση) έδωσε χθες το πρωί ο Γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος ο οποίος "έδειξε τον δρόμο" που θα πρέπει να ακολουθήσει το Σώμα ώστε να εκλέξει Πρόεδρο. Ετσι μετά την παραίτηση του πρώτου σε σταυρού δημοτικού συμβούλου Τάκη Γκίκα (από την ομάδα Δημαρά), θα έπρεπε να ερωτηθεί ο δεύτερος κ.ο.κ. Μετά τον κ. Γκίκα είναι η κυρία Σαμούρη, οπότε σήμερα αναμένεται να εκλεγεί νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΥΓ: Η κ Σαμούρη μετά την εκλογή της θα μείνει στην ομάδα Δημαρά ή καταλαμβάνοντας πλέον το 2 τη τάξει θεσμικό ρόλο του Δήμου θα φύγει από την δημοτική παράταξη "Τώρα για την Πάτρα"; Γιατί ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχει πλέον βήμα στα ΜΜΕ χωρίς να χρειάζεται να παραμένει Αντιδήμαρχος(που δεν έχει καλή σχέση με το Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Ρεπορτάζ : Φωτεινή Καλλίρη
(από την Καθημερινή)
Eτος αναδιάρθρωσης της Δημόσιας Διοίκησης με αξιολόγηση των υπηρεσιών της (υπουργείων, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ), αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού της, θα είναι το 2012. Η νέα χρονιά σηματοδοτεί αλλαγές που, στο... 
βάθος, ανοίγουν την πόρτα των απολύσεων σε όσους υπαλλήλους κριθούν ανεπαρκείς. Για πρώτη φορά ιδιωτικές εξειδικευμένες εταιρείες αξιολόγησης προσωπικού υπό τη θεσμική εγγύηση του ΑΣΕΠ θα σαρώσουν όλες τις δομές του κράτους, μέσα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και δράσεις, που θα αποτυπωθούν σε νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του κράτους το οποίο θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή περί τα μέσα Ιανουαρίου.

Η αξιολόγηση του προσωπικού, με αμερόληπτες και αντικειμενικές διαδικασίες, είπε χθες ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημ. Ρέππας, θα είναι ο πυλώνας της πολιτικής μας. Ο στόχος είναι, να απασχοληθούν με τον πιο αποδοτικό και να ταξινομηθούν με τον πιο ορθολογικό τρόπο όλοι οι υπάλληλοι, τόνισε ο υπουργός, δίνοντας στη δημοσιότητα τον οδικό χάρτη, ένα μνημόνιο συνεργασίας με τη γαλλική κυβέρνηση και την Τask Force για την αναμόρφωση του κράτους. Οι αξιολογήσεις θα σημάνουν αυτόματα αθρόες μετακινήσεις υπαλλήλων από «νεκρές» σε νευραλγικές υπηρεσίες, ανάλογα με τα προσόντα που απαιτούνται, και κατάργηση οργανικών θέσεων. Ο υπουργός, αφού έκανε λόγο για «νέο συμβόλαιο υπαλλήλων και Διοίκησης», αποσαφήνισε ότι «η κατάργηση δεν θα οδηγήσει σε απολύσεις όσων υπηρετούν σε αυτές, καθώς έχει αποσυνδεθεί η θέση από τον υπάλληλο, ούτε θα απομακρυνθούν υπάλληλοι στα τυφλά».
Οι κρίσιμοι τομείς
Tο μνημόνιο μεταξύ των κ. Ρέππα, της γαλλικής κυβέρνησης και του κ. Χορστ Ράινχενμπαχ προβλέπει τη συνεργασία σε επτά κρίσιμους τομείς (δομή κράτους, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, παρακολούθηση προϋπολογισμού, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, καλή νομοθέτηση, καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, αντιμετώπιση της διαφθοράς). Κατά συνέπεια, η αναμόρφωση του κράτους, η αξιολόγηση των δομών και των εργαζομένων τους και άρα η «ευθύνη» των όποιων απολύσεων γίνουν μετατοπίζονται στην Task Force. Ομάδα «υψηλού κινδύνου» για να βρεθεί εκτός Δημοσίου είναι οι υπάλληλοι χαμηλών προσόντων (υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) είτε σε τμήματα και διευθύνσεις που συγχωνεύονται ή καταργούνται είτε σε θέσεις χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο και γενικά όσοι δεν πληρούν τους όρους των νέων «περιγραμμάτων θέσεων».
H αξιολόγηση ξεκινάει σε πέντε υπουργεία, ΝΠΔΔ και ορισμένα ΝΠΙΔ του υπ. Οικονομικών, που θα ορισθούν με κοινή υπουργική απόφαση έως 31.12.11.
Σε κάθε υπουργείο συστήνεται μια μονάδα αναδιάρθρωσης, που θα είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή της μεταρρύθμισης. Εντός τριών μηνών θα δημιουργηθεί επιτροπή διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, που θα συνεδριάζει σε εβδομαδιαία βάση. Μέσα σε δύο μήνες από την έναρξη της δράσης, θα καταργηθούν οι περιττοί κλάδοι και οι οργανικές μονάδες, ενώ εντός του α΄ εξαμήνου θα καθοριστεί το πλαίσιο ετήσιων στόχων για κάθε διεύθυνση. Η πρώτη φάση αξιολόγησης των υπαλλήλων θα γίνεται κάθε χρόνο και θα συνδέεται με τη βαθμολογική εξέλιξη και τη μισθολογική τους κατάταξη. Το υπουργείο προχωράει στη σύσταση Συμβουλίων Αξιολόγησης κατά φορέα, που διασφαλίζουν την ορθή εφαρμογή του συστήματος (βάσει του Ν. 4024/11), έτσι ώστε να κρίνεται «η ικανότητα του προσωπικού και η απόδοσή του, κυρίως σε σχέση με τους προβλεπόμενους στόχους». Tο δεύτερο και πιο κρίσιμο βήμα, που αναμένεται να οδηγήσει και σε απολύσεις, είναι η ταυτόχρονη αξιολόγηση δομών και προσωπικού με τη βοήθεια Γάλλων εμπειρογνωμόνων και ιδιωτικών εταιρειών.
Τρία είναι τα σημεία αιχμής στα οποία πάσχει η Διοίκηση, ανέφερε ο υφυπουργός κ. Ντ. Ρόβλιας. Η έλλειψη διυπουργικού συντονισμού του κράτους σε πολιτικό και διοικητικό επίπεδο, η ανάγκη ενίσχυσης του κέντρου της Διοίκησης για την εφαρμογή των πολιτικών και η νομοθετική τυπολατρία που οδηγεί σε νέα νομοθετήματα και καθιστά πολύπλοκη και γραφειοκρατική την κρατική λειτουργία.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ


Για ενδεχόμενο να αλλάξουν οι όροι περιορισμού του Εφραίμ έκανε λόγο ο στενός συνεργάτης του στην Κύπρο Άθως Κοιρανίδης, ο οποίος τον επισκέφθηκε την Πέμπτη μαζί με τις αδελφές του ηγουμένου στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Κοιρανίδη σε κυπριακά ΜΜΕ, υπάρχει...
ενδεχόμενο να αλλάξουν οι όροι περιορισμού του Γέροντα, ώστε να τεθεί υπό περιορισμό στη μονή Βατοπεδίου στο Άγιον Όρος έως ότου γίνει η δίκη του.

Εκτίμησε πάντως ότι οι ελληνικές αρχές δεν θα ασχοληθούν με οποιοδήποτε αίτημα πριν τα Θεοφάνια, οπότε προβλέπεται, σύμφωνα με τις ενδείξεις, να περάσει και την Πρωτοχρονιά στον Κορυδαλλό. Με πληροφόρησε, όμως, ότι οι αστυνομικοί του συμπεριφέρονται πολύ καλά, με ευλάβεια και μάλιστα εξομολογεί και κόσμο -τόσο αστυνομικούς όσο και κρατούμενους!».

«Ο γέροντας ήταν πολύ ήρεμος», ανέφερε ο κ. Κοιρανίδης για τη συνάντησή του με τον Εφραίμ.

Την αποφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ ζήτησε την Πέμπτη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, με μήνυμα του που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρωσικής Εκκλησίας. 

ΔΗΜΟΣΙΟ: ΣΤΙΣ 60.000 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Τις 60.000 αναμένεται να φθάσουν, ως το τέλος του χρόνου, οι αιτήσεις προς το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων για την καταβολή εφάπαξ. Ο αριθμός των αιτήσεων στις αρχές του Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σύμφωνα με...
πληροφορίες, στις 47.000. 

Η απότομη αύξηση του αριθμού των αιτήσεων, που οφείλεται στις μαζικές αιτήσεις συνταξιοδότησης λόγω των μισθολογικών αναπροσαρμογών και της εφαρμογής της εργασιακής εφεδρείας, προκαλεί σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας στο ΤΠΔΥ.

Για την καταβολή του εφάπαξ και στους 60.000 συνταξιούχους, απαιτούνται περίπου 2,3 δισ. ευρώ. Παρά τις μέχρι σήμερα μειώσεις που περιορίζουν το μέσο ποσό της εφάπαξ παροχής στα 38.000 ευρώ από 44.000 ευρώ, τα διαθέσιμα του Ταμείου δεν επαρκούν και οι πληρωμές γίνονται με μεγάλη καθυστέρηση. 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το πρώτο τρίμηνο του 2012, θα καταβληθεί εφάπαξ, σε όσους είχαν συνταξιοδοτηθεί το Δεκέμβριο του 2009.

Όσοι συνταξιοδοτηθούν μέσα στο πρώτο δίμηνο του νέου έτους θα πρέπει, με τα σημερινά δεδομένα να αναμένουν έως και οκτώ χρόνια προκειμένου να εισπράξουν το εφάπαξ, το οποίο, σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής, θα πρέπει να έχει αναπροσαρμοσθεί ώστε να είναι αναλογικό με το ύψος των εισφορών που έχουν καταβληθεί.

Στόχος του Μεσοπρόθεσμου είναι η περικοπή τουλάχιστον 250 εκατ. ευρώ έως το τέλος του 2015. 

Παράλληλα, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, επανέλαβε, ότι η μεσοσταθμική μείωση των επικουρικών συντάξεων κατά 15% έως 25% με παράλληλη ενοποίηση των ταμείων αποτελούν δεσμεύσεις της χώρας μας προς την «τρόικα», και συνέδεσε τις μεταρρυθμίσεις αυτές με τη βιωσιμότητα των ταμείων επικουρικής ασφάλισης. 

Το σχετικό νομοσχέδιο, κατ' εντολή και του πρωθυπουργού, αναμένεται να κατατεθεί στην Βουλή μέσα στον Ιανουάριο.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Η ΞΕΡΟΛΑΚΑ! ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΑΝΩ ΣΥΧΑΙΝΩΝ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ      ΒΟΥΝΤΕΝΗΣ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ      ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ      «ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ»
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ      ΜΠΑΛΑ


                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


            Στις 28/12/11 συνεδρίασαν οι εκπρόσωποι των Δ.Σ. των συλλόγων γύρω από τη χωματερή της Ξερόλακκας και με αφορμή την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για οριστική παύση της λειτουργίας της από 1/1/2012  αποφάσισαν τα εξής:
          Σε περίπτωση που η Δημοτική αρχή θελήσει να συνεχίσει να ρίχνει τα σκουπίδια στον κορεσμένο και επικίνδυνο για την πόλη μας χώρο , όπως η ίδια έχει ομολογήσει, παραβιάζοντας και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πάρθηκε με πρόταση του Δημάρχου, κ. Δημαρά, οι κάτοικοι της περιοχής θα προβούν σε αποκλεισμό της χωματερής από την Τρίτη 3/1/12 και ώρα 16.00.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΞΕΡΟΛΑΚΚΑΣ

                                                         Οι Πρόεδροι των Συλλόγων