ΘΕΛΕΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤΤην περίπτωση κατάθεσης πρότασης στον Ολυμπιακό για τον Βασίλη Τοροσίδη εξετάζει η Μαν. Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail».
«Η Γιουνάιτεντ βλέπει τον πολυσύνθετο Τοροσίδη και πιθανώς να δελεάσει τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα», αναφέρει ο τίτλος του δημοσιεύματος, που φαίνεται πως έχει κακή ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση των πρωταθλητών.

«Η Μαν. Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη. Ο Έλληνας αμυντικός παρακολουθείται από τη Γιουνάιτεντ εδώ και 18 μήνες και η ανάγκη ενός παίκτη που μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις στα μετόπισθεν έχει γίνει μεγαλύτερη μετά τους τραυματισμούς που υπάρχουν. Άνθρωποι της ομάδας τον παρακολούθησαν στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας την Κυριακή και θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες αν θα προχωρήσουν στην κατάθεση πρότασης. Ο Τοροσίδης έχει buy out 7 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, αλλά η ανάγκη των Ελλήνων για μετρητά ίσως μειώσει την τιμή του», γράφει το αγγλικό ρεπορτάζ.
Πηγή: sportfm.gr