ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ GENERAL SECURITY ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Οι απολυμένοι της General Security στα Χανιά ζητούν δικαίωση. Εδώ και ένα χρόνο η εταιρία αρνήται να καταβάλει τα δεδουλευμένα τους. Η εταιρία περιφρονεί ακόμα και την Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία τους έχει προσκαλέσει 2 (δυο) φορες αλλά δεν ανταποκρίθηκε.! Η εταιρία απέλυσε τους εργαζομένους της χωρίς να τους εχει προειδοποιήσει, έστω και μια βδομάδα πριν,
με την αιτιολογία οτι η Carrefour Μαρινοπουλος επέλεξε άλλη εταιρία για την φύλαξη. Στις 28/02/11 μας ανακοινώθηκε οτι ήταν η τελευταία μας μέρα στη δουλεία. Μας ζήτησα βιαίος να παραδώσουμε την στόλη μας και την ειδική ταυτότητά μας. Προχώρησαν ακόμα και σε απειλές. Ζητώ την προσόχή σας στο παρακάτω. Η General Security χρησιμοποιεί και άλλες επωνυμίες πλαστά και παράνομα όπως "Perfect Security, Κυρλογλου Security, Βαγιου Ιωαννα Μονοπροσωπη ΕΠΕ, Μαργελης Security" εταιρίες που βέβαια εινα ανύπαρκτες.


ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ( κ. Κυρλόγλου, κ. Ναίζης, κ. Μαργέλης ) ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 7 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 17.000 ΕΥΡΩ. 

                                                                                                     ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ GENERAL SECURITY

240 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 240   Νεότερο›   Νεότερο»

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 110 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΗ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ.ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ Α.Ε.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ.ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ...ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΙΔΙΩΣ.ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ε Λ Ε Ο Σ..
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ,ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

Π.Χ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Δ. ΒΕΡΙΚΙΟΣ ΕΙΧΑΙ ΤΗ 3PS ΤΗΝ INTERSEC. INTERNASIONAL. MOULTI.ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΣΤΑ 300.000 € ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΟΤΥ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΤΙΑΙΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΟΤΗΣ Ο ΟΠΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΕΙΧΑΙ ΠΕΘΑΝΗ ΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ. Ο Κ Δ.Β ΕΧΗ ΤΟΡΑ ΤΗ SECIURIGON.A.E

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ PERFEGT SECURITY ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΟΝΕΣ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΤΟ ΠΡΟΤΟ ΜΗΣΘΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΗ ΑΦΤΟ Η ΠΡΌΣΛΗΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Α.Μ.Ε.Α ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΜΟ ΔΕΗ ΠΟΥ ΛΙΓΗ ΣΤΗΣ 19 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟ ΣΑΝ ΑΠΟΛΕΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΟ ΜΗΝΕΣ ΑΛΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ PERFEGT SECURITY ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΟΝΕΣ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΤΟ ΠΡΟΤΟ ΜΗΣΘΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΗ ΑΦΤΟ Η ΠΡΌΣΛΗΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Α.Μ.Ε.Α ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΜΟ ΔΕΗ ΠΟΥ ΛΙΓΗ ΣΤΗΣ 19 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟ ΣΑΝ ΑΠΟΛΕΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΟ ΜΗΝΕΣ ΑΛΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

ΤΗΝ ΞΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ Η ΑΒΡΑΚΟΔΙΑΝΑΚΗ Μ ΚΑΙ ΥΠ. ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΓΕΡΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΟΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΧΩ ΔΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΗΡΟΤΟΣ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΜΟΥ......

ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΒΕ ΣΤΗ ΣΕΚΙΟΥΡΙΚΟΝ ΝΑ ΞΕΡΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΗ Η ΚΕΛΗ ΒΕΡΙΚΙΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΑΒΑΝΕ ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΑΠΟ ΕΝΣΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΦΤΑ

ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΦΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

DYNAMIC PROTECTION SECURITY ΜΕΓΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ 19 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΗΛΟΝΟΥΝΕ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΟ ΚΑΝΕΙΣ 12ΩΡΟ ΟΥΤΕ ΔΟΡΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΟΘΥΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΘΕΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΜΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΑΥΤΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 33 ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΠΡΙΝ ΛΕΓΟΤΑΝΕ LPS ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑDMIDON ΩΣ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΜΕΓΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΚΩ ΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

Με λένε τραβαγιακη και είμαι εργαζόμενος στη PERFECT και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα τώρα και 2 χρόνια ούτε εγώ ούτε και οι υπόλοιπη συνάδελφοι. Απευθύνομαι στο συνάδελφο που έγραψε για την PERFECT. Εάν είναι αλήθεια τα όσα λες για τη δεν βγαίνεις να τα πεις επώνυμα ? οι άντρες φορούν παντελόνια και δεν κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.

Με λένε τραβαγιακη και είμαι εργαζόμενος στη PERFECT τώρα και 2 χρόνια και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ούτε εγώ ούτε και οι υπόλοιπη συνάδελφοι. Απευθύνομαι στο συνάδελφο που έγραψε για την PERFECT. Εάν είναι αλήθεια τα όσα λες για τη δεν βγαίνεις να τα πεις επώνυμα ? οι άντρες φορούν παντελόνια και δεν κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.

Και μια διαπίστωση αν ήσουν εργαζόμενος στη PERFECT θα ήξερες πώς γράφετε

ΓΙΑ ΤΟΝ << ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ >> ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ PERFECT.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗΝ PERFECT ΚΑΙ AN ΔΕΝ ΕΙΧΑ
ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.
ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ
ΛΕΦΤΑ Η ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥΣΤΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ EΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ
PERFECT ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ
ΑΝΩΝΥΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ.
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΙΓΕΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕΚΟΥΡΙΤΥ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΕΠΙΧΗΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΤΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ.ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΠΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ.

Εσεις οι και καλα εργαζομενοι της Perfect που ολα ειναι ζάχαρη, πειτε το, ειστε τα αφεντικα, ετσι δεν ειναι; Και αν δεν ειστε ειστε σιγουρα λαμογια και πουλημενοι του κέρατά. Ρε καραγκιοζακο ξερω εγω ανθρωπους απο Perfect security που δουλεύουν κανονικα αλλα στο καταστατικο της εταιρίας δεν ειναι. Ρε καραγκιοζακο ξερω επισης οτι ειναι ανασφαλιστοι και απληρωτοι εδω και 6 μηνες.

Αφηστε λοιπον τα γλυψιματα στα αφεντικα σας και πειτε την αληθεια. Η Perfect security ειναι η χειροτερη εταιρία που υπαρχει.

Η PERFECT SECURITY ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΗΓΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΒΡΑΚΟΔΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ CHANDRIS DASIA ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΣΤΗΝ PERFECT SECURITY ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDEN GUARD SECURITY KAI ΣΤΙΣ 04/06/2015 ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΝΤΕΡΚΑΜ ΜΟΝΟΠΡΩΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΝΑΝΕ! ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.

Ρε παιδιά έχουμε κάνα νέο με το τι έχει γίνει σχετικά με την επισχεση στην Κέρκυρα!
;

Πείτε κάτι και για τη Κάππα σεκιούριτυ, η οποία απασχολεί ανασφάλιστο και χωρίς άδεια εργασίας προσωπικό. Όσο για το οικονομικό? 6 μήνες μέσα, κομμένα ρεπό,με δωδεκάωρη εργασία που δεν πληρώνεται, ανασφάλιστοι ή στη καλύτερη περίπτωση μισά ένσημα (αν και η σύμβαση που υπογράφεις είναι πλήρης απασχόλησης και στην επιθεώρηση εργασίας το γνωρίζουν). Μάλιστα την εταιρεία αυτή την είχε εμπιστευτεί ο δήμος Αθηναίων για τις εγκαταστάσεις της δημοτικής πινακοθήκης, όπου οι υπάλληλοι εκεί είχαν βάλει στην εταιρεία τα παιδιά τους, χωρίς αυτά να διαθέτουν άδεια εργασίας!!!

ΕΔΩ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ ( ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΩΣΤΑ << ΚΥΡΙΟΙ >> ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ).
ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

Δυσφήμιση γράφεται Κύριε Καλλιγερη.
Κοιτάτε σας παρακαλώ τι θα κάνετε με την "εταιρία" σας
Που δεν έχετε κανέναν στην καρτέλα προσωπικού της perfect security που απολύεται και προσλαμβάνεται σε οποια μον.επε σας έρθει στο νου.
Που δεν πληρώνεται το προσωπικο σας και τους λετε και στα μουτρα κιολας να πανε στην εταιρια που είσαστε.
Που απο την golden guard τα παιδια δεν εχουν καθολου ένσημα.
Προχωρήστε σε οτι θέλετε γιατι πολύ απλα : Αρκετά έχετε κάνει...
Πόσο πια η εκμετάλλευση σας; Κυριε Καλλιγερη!
ΠΟΣΟ ΠΙΑ!!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PERFECT SECURITY συμφωνω κ εγω .Ο καληγερης ειναι μεγαλος απατεωνας.ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ.Ουτε πληρωνει κ ουτε ενσημα κολλαει θα χασετε τα παντα

ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ Κ ΓΩ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ.(PERFECT) Κ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ Κ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ,ΤΟΥΣ ΤΡΩΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ Κ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Κ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ. κΑΛΛΙΓΕΡΗ.

AΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΊ....ΚΑΛΛΙΓΈΡΗΣ PERFECT SECURITY ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ...ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ!!!!ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ....ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΑΠΙΖΑΝ ΗΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΛΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ...ΠΑΝΤΩΝ.....ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ "ΚΟΚΚΑΛΑ" ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΝΕ....5-6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ....ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ...ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ..ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ....ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ...ΣΔΟΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΦΟΡΙΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ -ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΩΗΝ- ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ....ΜΕΤΡΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ KARIOLI.....

Γιατι τετοια επιθεση;
Εγω δουλευω στην perfect και δεν εχω καποιο προβλημα.
Αν ειστε συναδελφοι,οπως λετε, σεβαστειτε εμας που εργαζομαστε.
Οσο για το << μετρα φυλαξεις >> δεν κανετε κακο στον καλλιγερη αλλα σε εμας που τρωμε ψωμι απο εδω.
Και για να μην πιστευετε οτι με βαζει καποιος σας λεω μονο το εξης : οταν δουλευα σε καποια εταιρεια ( LPS AKRITAS ) ειχα χοντρο οικονομικο προβλημα με τα δεδουλευμενα μου με αποτελεσμα να χωρισω απο την γυναικα μου και να βλεπω τα παιδια μου καθε σαββατο.
Αυτα απο εμενα.

Κλέφτης και απατεώνας ο "κύριος" Καλλιγέρης της Πέρφεκτ. Μακάρι να τον κλείσουν επιτέλους μέσα. Πλήρωσε μισθούς ρε κλέφτη, κόλλα τα ένσημα.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PERFECT, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΚΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ?

ΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΚΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ?

Σχετικά με τον "συνάδελφο" νύν PERFECT καί πρώην LPS AKRITAS που...τρώει ψωμί.απ΄την περί ου ο λόγος εταιρία...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ....Φιλικά λοιπόν...Η μας δουλεύεις - ψωμί καί PERFECT- δεν πάνε μαζί....η είσαι λιγότερο από μήνα στον απατεώνα καί δεν έχεις πάρει γραμμή τι σημαίνει φυστίκι καί πως παίζεται η αρχικομπίνα......Η PERFECT λοιπόν είναι μιά μονοπρόσωπη ΕΠΕ που το παίζει εργολάβος έχοντας ΜΟΝΟ τις φυλάξεις....Το προσωπικό είναι στην συντριπτική του πλειοψηφία "αναλώσιμο" ανήκει με την μορφή δασνεισμού από διαφορες "εταιρίες" μαιμούδες-φαντάσματα-σφραγίδες οι οποίες κατά διαβολική σύμπτωση εξαφανίζονται η φαλιρίζουν εν μιά νυκτί ανά 6,8 η 12 μήνες το μαξιμουν.....(PRESIDENT, MARS, ΚΑΤΑΧΙΩΤΗΣ,STERG, GOLDEN GUARD, INTERKAM...καί το λουρί της μάνας....)....Προσλήψεις, αποχωρήσεις, απολύσεις, μεταφορά προσωπικού από την μιά μαιμού εταιρία στην άλλη καί τα σχετικά γίνοντια συνήθως ΑΒΑΒΑ...η απλώς με πλαστογραφία υπογραφών εργαζομένων η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....Χαρακτηριστική περίπτωση η Golden Guard με έδρα την Γλυφάδα όπου δεν υπήρχε ουδεμία πρόσληψη στον ΟΑΕΔ γιά καμιά 10αριά μήνες καί περίππου 70-80 άτομα!!!!!!!...Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ φυσικά "ορύεται" πως έχει πληρώσει τα πάντα στις εταιρίες μαιμούδες όταν ΕΣΥ....ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ....ενώ την ίδια στιγμή είναι επωδυνη πραγματικότητα το γεγονός πως ήδη είσαι μέσα 3,4,5,6,7000+ ευρώ δεδουλευμένα τα οποία καί ΘΑ τα πάρεις του αγίου poutsoy ανημερα...Υπάρχουν κι άλλα φυσικά ράμματα γιά τον εν λόγω ¨κύριο" πλήν όμως μιά που βρίσκεται ενδελεχής καί εις βάθος ετών πλήρη έρευνα στο αρχικό της στάδιο η οποία καί θα καταλήξει---ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΕ... σε κατηγορίες ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΝ κατά του Δημοσίου ΜΕ ΠΠΟΣΆ ΠΟΥ ΕΠΙΣΕΊΟΥΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΆΞΕΙΣ....δεν θα ήθελα να επεκταθω στον περιορισμένο χώρο ενός σχολίου....ΥΣ αν όντως είσαι συνάδελφος καί όχι κάποιο απ΄τα τσιράκια-αρχιφύλακες του θα έπρεπε να χαίρεσαι καί να παρακαλάς να εξυγιανθεί ο χώρος από τέτοια ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΑ.....ΚΑΛΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ....

φιλαρακι << συναδελφε >> με προσβαλλεις να με λες τσιρακι και τα σχετικα.
οσο για τις δανεικες εταιριες που λες το μονο που θα σου πω ειναι οτι δεν ειμαι σε δανεικη εταιρια αλλα στην perfect και γι`αυτο μην ακουω οτι να`ναι.
οποιος πιστευει οτι λεω ψεματα εχω την προσληψη στα χερια μου και την συμβαση μου.
εχω ρωτησει και αλλα παιδια που δουλευουμε στην perfect και δεν υπαρχει κανενα προβλημα πληρωμης σε κανεναν και ειναι ολοι δηλωμενοι στην perfect.
αυτα απο μενα και δεν ειμαι τσιρακι κανενος.

Έχετε προσέξει ότι όλοι όσοι γράφουν για την Perfect θετικά, έχουν το ίδιο στυλ γραφής;
Επίσης όλοι βάζουν <<>> αντί για " ".
Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Λοιπόν "φιλαράκι" "περφέκτο" γιά να τελειώνει η παραμύθα καί να ξεγυμνωθεί...η μύτη του λαμόγιου Πινόκιο...επίσης -καί κυρίως- επειδή μας διαβάζουν καί κάποιοι πονεμένεοι εδώ μέσα....έχουμε καί λέμε...

Α) ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ PERFECT...ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Η...PERFECT....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ
Β) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Π ΡΩΗΝ Η ΝΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ Η PERFECT ...ΞΕΚΙΝΑ Η ...ΤΑΡΙΦΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 1000ΡΙΚΟ ΚΑΊ ΦΤΑΝΕΙ ΤΙΣ...10000!!!...ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
Γ)ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ PERFECT ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ...ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ...ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ...ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ 4ΤΡΑΣΕΛΙΔΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ '12 ΚΑΙ '13 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ-ΜΟΥΦΑ 'ΚΑΤΑΧΙΩΤΗΣ" ΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ...422000 ΕΥΡΩ!!!....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ 14 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΣΔΟΕ, ΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ...ΕΠΕΤΑΙ ΕΝΕΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ STERG-ΜΟΥΦΑ (ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣ. ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ....!!)
Δ)ΤΣΙΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ....ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 200ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ΕΠΙΣΗΣ..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ....ΑΡΚΕΤΑ....ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ

Η ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΗΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 24ΩΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ "ΦΙΛΑΡΑΚΙ" ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ...ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ....

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠ΄ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΣΟΥ ΦΥΛΑΞΕΙΣ....ΗΔΗ ΠΕΛΑΤΕΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ...ΠΕΡΙΤΤΟ ΔΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ...ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ...


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΩΣ ΛΕΣ ΑΘΛΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΕ...ΤΡΑΒΑΓΙΑΚΗ.....ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΡΑ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΕΜΕΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.....ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟΚΕ....

ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ........... !!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ !!!!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ Γ... ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΓΕΡΗΣ. ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΖΟΥΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΤΡΩΜΕ, ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ.
ΓΑΜΑΤΟ? ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

ETΣΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΘΕΛΕΙ Κ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ¨ΣΥΝΑΔΛΕΦΟ¨ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ PERFECT H'EINAI AΠΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ Η' ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ.

Aπο τα 36 μηνυματα τα περισσοτερα λενε για τον καλιγερη.γιατι δεν του καταθετε μηνυσεις αφου εχετε αποδειξεις να τον σχισετε και να τελειωνει το θεμα ?
Με το να ασχολειστε μαζι του τι κανετε ?
Τον διαφημιζετε ?
Εμενα δεν με ενδιαφερει απλα διαβαζω και λεω την αποψη μου.

Αφου δεν σε ενδιαφέρει, κάνε τη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι.

Εισαι τσιρακι κανονικοτατα. Μην κοροϊδευεσαι απο μονος σου. Ολοι οι υπαληλλοι της Perfect είναι απληρωτοι και απο ότι μαθαίνω και ανασφαλιστοι τουλάχιστον 12 μηνες.
Τωρα που τους βρηκες τους υπαλληλους αυτούς που ειναι και ευχαριστημενοι κιολας, ειναι απορίας αξιο.
Μαθαινω επίσης οτι το δημοσιο σε πλησιαζει Κυριε Καλλιγερη. Αποσταση αναπνοης. Βλεπεις τόσοι μηνες ένσημα ειναι πολλα χιλιαρικα χαμενα. Απλα περιμενε.

Εχουν γινει οι απαραίτητες ενεργειες. Με καλους δικηγορους και χαρτια με υπογραφες. Μην αγχωνεσαι εσυ ολα θα γινουν.

Οποιος με ξαναπει τσιρακι θα γινει χαμος.Εγω δεν ειμαι τσιρακι κανενος.
Εσυ ποιανου τσιρακι εισαι και τα ξερεις ολα αυτα που γραφεις?
Ολες οι αλλες εταιρειες ειναι καλες μονο αυτη ειναι χαλια!
Εσυ μπορεις να λες οτι θες ενω εγω οχι ?
Ωραια τα λες και πολυ ωραια τα γραφεις.
Εσυ εισαι συναδελφος σωστος και αντικειμενικος ενω εγω ειμαι τσιρακι ?
Ντροπη σου να βριζεις συναδελφο σου, οπως λες οτι εισαι.
Εγω δεν ξανααπανταω αλλα ειναι ντροπη σου και δεν μιλαω για αλλο αλλα για εμενα και μονο.

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΝΣΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;

ερωτηση?απο αυτους που φυγανε απο τον απαταιωνα καλληγερη εχουν βρει ακρη?πηρανε τα χρωστουμενα?τι εγινε με τα ενσημα?

Μην αγχωνεσαι. Το μονο που μπορει να κανει ειναι να μας κλασει τα'ρχιδια. Ειμαι απο αυτους που έχουν φυγει και το κυνηγάω. Στο ικα μου ειπαν οτι τρεχουν την υποθεση και το ερευνουν. Θα δούμε.

με τα λεφτα τι εκανες?γιατι κ εγω εφυγα κ στο ικα τα ιδια κ εγω αλλα ειναι κ τα λεφτα στην μεση κ ξερεεις ολο απο αυριο σε αυριο με παει

Η Κέρκυρα εξοφλήθηκε ακόμα, τι γίνεται;
Για να ξέρουμε, αν βελτιώθηκε η κατάσταση ή θα βρεθούν στο τέλμα και άλλοι εργαζόμενοι στην εν λόγω επιχείρηση.

Οχι δεν εξοφλήθηκε. Αφελής ερώτηση.

Καλιγέρη Όταν θα κάνεις μήνυση στούς "κυρίους" της Κέρκυρας να κάνεις και στους "κυρίους" και τις κυρίες" του Ηρακλείου που έχουν ακριβώς την ίδια άποψη για σένα.
Μόνο που είμαστε πολλοί και γινόμαστε κάθε μέρα περισσότεροι, γιατί η απάτη συνεχίζεται.........

ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΓΡΙΦΟ.......ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ??ΠΡΙΝ ΚΆΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΜΑΞΙ ΞΕΝΟ??ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ή ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΩΡΟ ΤΟΥΡΤΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ???ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΦΥΛΑΚΑ?????ΕΧΕΙ ΣΩΜΑΤΙΟ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ SECURITY?ΤΟΥ ΠΗΡΕ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΌΓΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ)??ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ???ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟΝ...ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ......ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.....

τετοιος απαταιωνας σαν τον καλληγερη δεν υπαρχει!ο τυπος απο καπου εκλεψε τους κωδικους του ΙΚΑ της ΙΝΤΕΡΚΑΜ μια εταιρεια που ασχοληται με αυτοκινητα κ κολλησε ενσημα σε 100 ατομα χωρις να εχει καμια σχεση η εταιρεια.Και εννοειται οτι αυτα τα ενσημα θα ακυρωθουν.Και ομως αυτος ο απαταιωνας λειτουργει κανονικα

Σιγά μην έκλεψε τους κωδικούς. Παρέα έγινε η δουλειά με κάποιον Διαμάντη της ΙΝΤΕΡΚΑΜ.
Δεν πάτε να δουλέψετε κανέναν άλλο. Και εν πάση περίπτωση, περιμένουμε να δούμε τι θα δηλωθεί στην εφορία στα Ε1 για να ξέρουμε και πόσα θα ζητήσουμε δικαστικά. Οχι παίζουμε.

΄Οποιος από Κέρκυρα επιθυμεί έρθει σε επικοινωνία με το σωματείο ιδρωτικών υπαλλήλων στο παρακάτω mail pamesidypker@gmail.com , pameKerkira@gmail.com και στο τηλ. 6978404989.

΄Οποιος από Κέρκυρα επιθυμεί έρθει σε επικοινωνία με το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων στο παρακάτω mail pamesidypker@gmail.com , pameKerkira@gmail.com και στο τηλ. 6978404989.

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΉΣ PERFECT KAI Ή ΑCTION ΜΑΖΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ?????

Εγώ ένα έχω να πω. Εαν υπάρχει Θεός, οποιανού θρησκεύματος και να είναι, να στείλει στον Καλλιγέρη και στα παιδιά του, την ίδια αίσθηση δικαιοσύνης σε υγεία και χρήμα και τις ίδιες "χαρές" που έδωσε και δίνει τόσα χρόνια στους εργαζομένους του. Ακούς θεέ.

Ολοι ευχομασται (τωρα που ειναι κ γιορτες) στον καλληγερη αυτος κ στα παιδια του τα λεφτα που μας εφαγε να τα φαει στους γιατρους.Κακα χριστουγεννα κ κακες γιορτες να εχεις!χωρις υγεια κ ευτυχια!κ του χρονου!

ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΟ ΑΠ`ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΙΠΩΤΑ.ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΒΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΟΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ούτε τα δικά μας παιδιά φταίνε φίλε μου, που δεν καταλαβαίνουν γιατί ο μπαμπάς δεν μπορεί να τους αγοράσει έστω μια σοκολάτα. Και όπως λέει και η θρησκεία μας (Έξοδος 20:5 και Έξοδος 34:6-7) τα παιδιά πληρώνουν τις αμαρτίες γονέων. Προς Θεού δεν λέμε ότι φταίνε τα παιδιά, αλλά σίγουρα θα νιώσουν τις συνέπειες της εκμετάλλευσης και της κοροιδίας του πατέρα τους έναντι όλων εμάς. Κάποια στιγμή, αυτό το μπουρδέλο που ονομάζουμε κράτος θα επιβάλλει δικαιοσύνη.
Fiat justitia ruat caelum!

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνετε σε τέτοια διαδικασία , σχολίων , πικρόχολων με το δίκιο σας και λοιπά.
Η μία λύση είναι να μαζευτείτε οι απατημένοι και να προβείτε σε καταγγελία στο ΣΕΠΕ.
Η άλλη λύση να μαζευτείτε πάλι και να πάτε δικαστικά .
Η τρίτη λύση με τα τόσα στοιχεία που λέτε πως έχετε καταγγελία στο ΣΔΟΕ .
Τα 12/ωρα πληρώνονται , φυσικά αρκετά προσαυξημένα και φυσικά εφόσον πρόκειται για σοβαρές εταιρείες.
Από την στιγμή που βλέπετε ή και ξέρετε τις λαμογιές που κάνει ο οποιοσδήποτε γιατί συνεχίζετε????? Για να μεγαλώνει το χρωστούμενο ποσό ??
Μαζευτείτε και κάνετε ένα ξώδικο , βιβλία συμβάντων είχατε ? φωτοτυπίες έχετε κρατήσει?? φωτοτυπίες προγραμμάτων με αριθμό πρωτοκόλλου έχετε κρατήσει?? έντυπα μισθοδοσίας με τις ακριβείς ώρες που έχετε δουλέψει είναι ενυπόγραφα?? Η μισθοδοσία σας έμπαινε σε Τράπεζα όπως ορίζει η νομοθεσία , χαλαρά , ή στο χέρι μετρητά?? Και αν είναι ενυπόγραφη η μισθοδοσία αφορά τις πραγματικές ώρες με βάση το πρόγραμμα εργασίας και το βιβλίο συμβάντων ή είναι allen delon??? ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

Μ' αυτά που διαβαζω, μαλλον δεν θα παω στη συνεντευξη που εκλεισα στην perfect...

Γιατί συνεχίζουμε ρωτάει ο συνάδελφος. Γιατί είναι καλύτερα να παίρνεις 50, 100 ή 200 ευρώ το μήνα, παρά να παίρνεις 0. Εκεί εκμεταλλεύεται ο απατεώνας...

Συμφωνώ ότι καλύτερα λίγα από το τίποτα αλλά αφού γίνεται εν γνώση σας τι διαμαρτύρεστε μετα???

Δεν ήταν εν γνώση μας, ότι ο Καλλιγέρης δεν είχε κολλήσει ποτέ ένσημα, ούτε ότι μεταβίβαζε το προσωπικό του από την μια μαιμού εταιρία στην άλλη με πλαστές απολύσεις -προσλήψεις, για να μην μπορεί να τον κυνηγήσει κανένας κατά την άποψή του. Το τι κάνουμε γι αυτό είναι δική μας δουλειά και δυστυχώς θέλει χρόνο. Μια οικονομική απαίτηση ωστόσο διαγράφεται μετά το πέρας 15ετίας, οπότε υπάρχει ο χρόνος να οργανωθείς και να χτυπήσεις. Δεύτερον ενημερώνουμε διαδυκτιακά όποιον ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τον Κύριο ως επιχειρηματίας ή ως προσωπικό. Ολα στο πλαίσιο της σωστής ενημέρωσης. Και η ενημέρωση κύριε είναι δικαίωμα όλων.

εχει δικιο ο φιλος.λες να ξεραμε το τι απαιτεωνας ειναι αυτο το λαμογιο ο καληγερης κ να δουλευαμε για αυτον?εαν το μπουρδελο το κρατος δεν μπορει να τον κλεισει πρεπει να το κανουμε εμεις πληροφοροντας τον κοσμο να μην παει ουτε για συνεντευξη οπως εκανε πιο πανω ο φιλος κ να αναγκαστει να βαλει λουκετο ο ιδιος απο ελλειψη προσωπικου.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ , ΑΛΛΑ .... ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BACK UP ΤΟΥ . ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ , ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΤΕ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΕΣΩ ΣΕΠΕ - ΙΚΑ - ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ? ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΛΟΓΩ ΜΑΙΜΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Ή ΑΛΛΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ .
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .... Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΤΥΠΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ . ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.........

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΝΣΗΜΑ , ΑΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΩΡΗΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ????
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ????
ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ή ΟΧΙ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΥΧΑΙΑ , ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΣΑΣ ΠΩ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΕΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΘΕΩΡΩ...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΞΕΡΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΕΝΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΣΕΝΤ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ, ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Ποτε θα πληρώσει επιτελους ο σκατοψυχος ο Μαλακογερης????

Γαμω τη Περφεκτ σας μεσα

εγο πλιρωθηκα εχτεσ τον μινα μου κανωνικα οποσ και αλλι σιναδελφι.εσι ποσ δεν πλιροθικεσ.μιποσ δεν φενοντε ακομα?

ο πουστογερις ειναι το μεγαλιτερο λαμογιο που γενισε η φυση εφτιχοσ την εκανα νορισ και γλιτοσα

χαχαχαχαχαχα.ορισμενα ειναι οκ και αλλα μαλακιες απο αυτα που γραφεται αλλα ενταξει διαβαζονται για να περναει η ωρα.καλημερα.

О αποπάνω σίγουρα είναι ο Μαλακογέρης. Μπράβο μαλάκα, κορόιδευε!

δεν ειμαι ο μαλακογερης και δεν δουλευω καν σεκιουριτι απλως μ`αρεσει να διαβαζω και να σχολιαζω.απαγορευεται? παντως πρεπει να εχεις μεγαλο μισος μαζι του γιατι τα περισσοτερα σχολια που διαβαζω πρεπει να ειναι δικα σου.αν ειναι το επιπεδο σου αυτο ως σεκιουριτι,τι να πω.εσυ κοιμασε και ξυπνας με το ονομα του! μηπως εισαι καψουρης μαζι του και γι`αυτο τον βριζεις! αντε γεια και καλο βραδυ να εχεις,λεβεντη μου.

αλλο να σχολιαζεις κ αλλο να ειρωνευεσαι κ αυτο φαινεται απο το δικο σου επιπεδο που δεν καταλαβαινεις την διαφορα

Είσαι αστείος Καλλιγέρη, ειδικά όταν συμμετέχεις στη συζήτηση με τις ίδιες ατάκες που χρησιμοποιείς πάντα. Μπορεί να έχεις κάνει τη κοροιδία και τις ύπουλες κινήσεις επιστήμη αλλά εγώ χωρίς να χρειάζεται να πέσω στο επίπεδό σου,ξέρεις, αυτό που πηγάζει από την ανατροφή σου, θα σε ενοχλώ με το τρόπο μου όποτε έχω χρόνο, ξέρεις εσύ με ποιο τρόπο και τώρα συνέχιζε να τραγουδάς αμέριμνα. Γειά σου λεβένταρε χαχαχα

Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ),ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,(ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ),ΣΤΗΝ PERFECT SECURITY,ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙ OLYMPIC SECURITY,ME ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΒΙΤΡΙΝΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΧΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ GOLDEN INTERKAM ΚΤΛ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ Ή ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ,ΜΕ ΤΟΝ MISTER ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΛΙ!!!

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΤΟ ΣΑΙΤ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΥΣΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΩΦΟΡΙΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

ξερει κανενας να μου πει κατι σιγουρο για αγωνες στο στοιχημα?

Ξερει κανεις καμια πολιτικη συνταγηηηη

γιουβαρλακια.
θα σου δωσω την συνταγη.

Ρε παιδια κανει τοσο κρυο που παγωσε το πετρελαιο στο αμαξι και δεν παιρνει μπρος ξερει κανεις καμια λυση γιατι σκευτομαι να το μπουρλωτιασω

ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΥΡΟΒΛΑΧΕ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ 16 Μαρτίου 2016 - 9:25 μ.μ., ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ - ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Γαμημενος εισαι εσυ που το παιζεις ο νταης της παρεας τα εργασιακα σου δεν μας ενδιαφερουν πηγαινε κυνηγησετον το μονο που δεν μαθαμε για τον καλλιγερη ειναι ποτε γαμησε εσυ που δεν εισαι αγραμματος αει σιχτηρ λοιπων για να μη σε στειλω πουθενα παραπανω

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩΩΩΩΩ

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ?

ΦΟΙΛΑΙ ..ΑΙΣΥ Ο ΓΡΑΜΑΤΥΖΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΥΤΕΥΟΥΣΗΑΝΟΣ.....ΜΠΩΡΙ ΝΑ ΜΙΝ ΞΑΙΡΟ ΚΑΛΥ ΩΡΘΟΓΡΑΦΗΑ ΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗΣ-ΛΩΓΟΙΚΩ ΑΦΟΥ ΗΜΕ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ........ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΚΟΣ 3ης ΔΙΑΛΟΓΗΣ?

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΕΞΑΛΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑ. Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

Μεσιέ "αδιάφορε"...έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως αδικήσε στο ποταπό επάγγελμα των σεκιούριτυ?.....Στην θέση σου θα σκεπτόμουν σοβαρά την αναβάθμισή μου τουλάχιστον στο ευγενές επάγγελμα του ταξιτζή.....Φτάνει βεβαίως να μην σε .....παίρνει ο ύπνοςκαί πάνω στο τιμόνι όπως σε έπαιρνε στα φυλάκια.....

Παστουρμαδοπιτάκια Καισαρείας...Ελπίζω να μην μου πέσουν "βαριά" νυχτιάτικα.....

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ. ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

ΚΑΛΑ ΑΣΤΟ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ

ΦΙΛΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ?

Προτίμησε να κοιμάσε σπίτι συνάδελφε....οικονομικότερο, ασφαλέστερο, απείρως ανετότερο....

ΛΕΣ Ε? Ε ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ...

Κάτσε ρε μάγκα...δηλαδής είμαι ηλήθιος επειδής με αρέσουν τα παστουρμαδοπιτάκια???!!!!Εγώ φταίω που εσύ δεν ξέρεις να τρως ξενερουά? Τι ρατσισμός είναι τούτος? Μορφωμένος μετά σου λέει ο άλλος.......

ΟΧΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΡΦΟΜΕΝΕ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΘΑ ΣΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ

ΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΑΥΡΙΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΖΟ ΠΟΥ ΧΕΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ....

ρε αφηστε τις μαλακιες και πειτε μου πως παιρνει μπρος το αμαξι

ΟΚ....ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ.....ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ 1-4......
ΥΣ.....ΦΥΛΗΣ-ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ.....ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1.......

κοιτα εγω πιπα δεν κανω αν οντως εχει μπαζο γυναικα οπως λες μπορω να παρω τη μανα σου μαζι να του κανει εκεινη

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΑΤΥΧΗΣΕΣ.

εγω δεν ατυχησα εσυ το προτεινες λοιπαμαι αλλα πουστης δεν εχω υπαρξει οποτε αφηνω το θεμα πιπας σε σενα που νοιαζεσαι τοσο πολυ για το αν περναει καλα ερωτικα

Κύριοι...παρακαλώ να κρατήσουμε ένα "άλφα" επίπεδο.....Μην πίπτετε στο επίπεδο του μέσου κοιμώμενου σεκιούριτυ.....

εσυ ορθογραφια ξερεις?

Αν κάνεις πάγκο...και σπαγγάτο....150 καί βάλε κιλά....η γνώση της ορθογραφίας είναι περιττή....

τελικα συνταγη για παστουρμαδοπιτακια θα μας δωσεις η θες να τρως μονος σου?

Τον Καλλιγέρη ρώτα! Εμείς δεν έχουμε λεφτά για παστουρμά...
Ούτε για καπότες δεν έχουμε...

Ρε παιδια δεν ηξερα οτι ο παστουρμας θελει καποτες να και κατι που εμαθα

Ελληνικά καταλαβαίνεις εσύ από πάνω; Αύτο έγραψα; Αυτό κατάλαβες;

οτι θελω καταλαβαινω εδω γραφει ο καθενας οτι μαλακια θελει

θα μου πει καποιος κατι σιγουρο για το στοιχημα.

Ασε μας κουκλιτσα μου

μια κουκλα βαρβατη με πολλα << προσοντα>>.

Θα μου πει κανεις πως να βαλω μπρος το αμαξι?

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΕΛΕΟΣ.ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΛΙ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ.

ασε μας ρε παιδι μου εσυ που εχεις προβλημα πηγαινε πηδα τον εμεις τι φταιμε? στο φιρι φιρι αλλο ειναι το αρχικο σχολιο του σαιτ. μας πριξατε πια με τον καλλιγερη και να σου πω και κατι ασε το διπλο παιχνιδι του δηθεν προβληματος γιατι μπορω αν θελω να σε ξεβρακωσω για ολες τις μπαρουφες που λες. οχι μπρος το φιλο και πισω το σκυλο δεν ειμαστε τοσο καθιστεριμενοι οσο νομιζεις, το παιχνιδακι το καταλαβαμε. νομιζω οτι απο οτι εχεις δειξει τα παντελονια σου τα φορας γιατι τα σεβεσαι και τελος παντων δεν μας λες αν το θεμα σου ειναι πως θα παει σε κελι η η οποια διαφορα εχετε

μου τα εχετε πρηξει και μου τα εχετε κανει κουλουρια.
παμε δυνατα για κανενα σιγουρο στο στοιχημα.
αντε ρε λεβεντη μου και εσυ να παιξεις κανενα στοιχημα.
πηγαινε και εσυ να τον πηδηξεις οχι μονο να τα γραφεις να δουμε και κατι καλο εκτος το στοιχημα.

TI KANEI NIAOY-NIAOY ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 40 ΠΟΔΙΑ;
ΔΕΚΑ ΓΑΤΕΣ.

καθως μηχανουσα το οδηγακι μου και επινα μια λεμομενη παγωναδα,
στην πλατη μου μυρμιγκουσε ενα περπατακι.
μουνας γελακι?

-γεια σας με λενε καλυψω αλλα με φωναζουν λιτσα.
-πως σε φωναζουν?
-λιτσα
-ωραια παρε και μια καβλιτσα και αστο διαολο

ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΦΑΓΑ ΛΑΧΑΝΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ STOP

ΠΙΕΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΣΠΑΜ.

ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΝΟΧΕΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ) ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ;
ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ 33 ΧΡΟΝΩΝ,ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΣ.
ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

AΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ.
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Ρε μας πριξατε τα αρχηδι@ με τον καλλιγερη....

Μπράβο ρε φίλε...ΠΕΣΤΑ.....Μας τα πρήξανε όντως οι σεκιουριτάδες....Κι επί τη ευκαιρία..μια μικρούλα πεντανόστιμη αγγελία....Πωλείται αστακομακαρονάδα έτοιμη,σήμερις μαγειρευμένη από μερακλή σαλαμινιώτη φαναρτζή..με τα καλύτερα υλικά καί αστακό Γουαδελούπης (απ΄τους καλύτερους παγκοσμίως ως γνωστόν...)...Σκάσαμε στο φαγητό καί είπαμε να διαθέσουμε γιά αγορά το υπόλοιπο....περίπου 1 κιλό...4 μεριδάρες...μαζί δίδεται δώρο λευκό κρασί Ρομπόλα Κεφαλλονιάς....50 γιούρος...το ντελίβερι δικό μου...Μαστρο-Μήτσος τηλ. 0900900900901221 Αιάντειο Σαλαμίνας...δεκτές καί πιστωτικές κάρτες η ανταλλαγή με δέκα κιλά γίγαντες Πρεσπών....

Λοιπων οπως καταλαβα μια τριχα απο τα αρχιδια του καλλιγερη ειστε ολοι. Οχι ρε φιλε δεν ειμαι ο καλλιγερης που απανταω αν και πολυ θα το ηθελα αρα σε ενημερωνω οτι δεν κανει αυτος το σπαμ. Μιας και ειστε μαγκες και μπορειτε να τον βαλετε στο κελι γιατι δεν το κανετε αλλα καθεστε και γραφετε μαλακιες. Βλεπετε βαση των λεγομενων σας παντα οτι σας γραφει στα αρχιδια του και συνεχιζετε εεε ολοτε καταλαβενεται το επιπεδο σας. Εγω δεν ειμαι καν security αλλα πραγματικα σπαω πολυ πλακα εδω και θα συνεχισω να διαβαζω γιατι ειστε για γελια.

Ρε αφηστε τα αυτα . Ξερετε οτι υπαρχει ενα τελειο σουβλατζιδικο οπου παραγγελνεις και στα φερνει σε τιμη 20% πιο χαμηλα?
Το μενου ειναι:παστιτσιο μεριδα ,γιουρβαλακια ,πατατες τηγανιτες με σουτζουκακια και για το τελος μια σκατουλα

Ρε φιλαρακι ντελιβερι την μακαροναδα την κανεις βικτωρια? Αλλα εχω 48 ευρο

ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.Ο ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!

ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.ΤΟ ΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ Ή ΓΛΑΡΑΚΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!

Ρε φίλε δεν παίζει να είσαι τόσο μαλακας άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις όλο μαλακιες μας λες ήμαρτον βραδιάτικα......

Μας επριξες ρε ελεος πια . Σταματα επιτελους..

Μου είπες το ένα μου είπες το άλλο τώρα σκύψε να στο βάλω.....

Ρε τα ξερετε τα κρουασαν με γεμιση σοκολατα? Να τα παρετε ειναι γαματα.

Που ειναι η αστακομακαροναδα?

Εγώ θέλω φαγκρί με φύλλα χρυσού

Αγαπητέ...του αποπάνου σχολίου.....Το ερώτημά σου είναι καθαρά θεωρητικό να υποθέσω....Η μαλακία αρκετών είναι ολυμπιακών διαστάσεων...Κρίμα που το άθλημα δεν έχει ακόμη συμπεριληφθεί στην λίστα των ολυμπιακών αθλημάτων...Θα είχαμε γεμίσει ως χώρα χρυσά μετάλια....Υστερόγραφον....Παρακαλείσθε να μην καλείτε πλέον γιά την αστακομακαρονάδα.....Επωλήθη σε απόστρατο συνταγματάρχη του πυροβολικού στο Μεγάλο Πεύκο....Συνταγματάρχα μου καλή σας όρεξη......υς2....υπάρχει περίπτωση να περισσέψουν αύριο δυό φρέσκες σοκολατίνες (προχθεσινές...)...καθώς καί 6 λίτρα βαλβολίνης με λίγα χιλιόμετρα από Scania τράκτορα....μείνεται συντονισμένοι....ΑΑ...ναί....παραλίγο να το ξεχάσω....αν υπάρχει καμμιά κυρία εκεί έξω μέχρι 40....που ψάχνει αποκατάσταση...δεν θα με χάλαγε....είμαι ζωντοχήρος με δικό μου σπίτι,στρωμένη μπίζνα, αμάξι μουράτο καί μοτοσακό καλοκαιρινό....Οχι κυρίες σεκιούριτι παρακαλώ.....δεν αντέχω άλλο την κλάψα του χώρου....Ευχαριστώ....Μαστρο-Μήτσος

ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ....ΦΑΓΚΡΙ ΑΛΑ...ΛΑΛΑΟΥΝΗΣ.....ΚΑΛΟΟΟΟ

Όχι ρε γαμωτο πάει η αστακομακαρονάδα καλά συμβιβάζομαι κ με μπριάμ κρίση έχουμε !

ΤΣΙΠΡΑ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ? ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ.....ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ....ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ....HOT-SPOT ΤΥΠΑΚΙ....ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.....(αφγανός αθίγγανος αντικαθεστωτικός...)

Ρε παιδια εχουμε 5 βαθμους εξω δεν παιρνει μπρος το αμαξι παλι παγωσε το πετρελαιο πως μπορω να το βαλω μπροστα

ΚΑΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;

Ε στους μερακληδες να πατε να παρετε καμια μπουγατσα .

פםנגחדךגידחנגשטןץמ παρτα μπαμπά��

Μπριάμ μπορεί να παίξει Δευτέρα αδελφέ....θα ενημερώσω.....(πιθανόν να έχει καί κάνα κουτσομουράκι πακέτο...σε προσιτές τιμές εννοείται)

ειπες κανείς για μπουγάτσα ;;;; Γιαμ γιαμ

ТКШГФСРГФКР ВЦУУАЬГЮЮЮЛГКЕ РУЙА ЙУВ УУ У2ЙТАУЛАИ МТЩДБ ЫУКСССП Б КОПСГККС ЫЫЧ й!!!!!

Αδελφέ κράτα μου πρώτο τραπέζι πίστα....

Παιδια την καρδιτσομαγουλα τι να την παιξω ;

Αδελφέ η καρδιτσομαγουλα πηστευω θα χάση από το κολοκοτρονητρη αλλά αυτό θα είναι ντέρμπι

Ειναι ζαχαρη και μελι τα καρπουζα του βαγγελη

Αδελφια δεν παιρνει μπρος το αμαξι

Παιδιά έχασε ο Παναθηναϊκός στο μασκετ για 5 βαθμούς.

Ότι του φανεί του λολοστεφανη

Οχι ρε αδελφε δεν ειναι μπρικι για το μιτσουμπισι σε λεω

Δεν είναι νερό είναι βελούδο

Γατακια θα μου ξεφευγατε ε?

Φιλική συμβουλή από παλιό "μπλόκερ" προς τον/τους διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου....Σόρρυ παιδιά αλλά προφανώς σας ξέφυγε εντελώς....Αλλο πράγμα το σούπερ Πατρινό Καρναβάλι...άλλο πράγμα το μπλόγκ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ..πακέτο με την χαρά των τρόλλ....Αν καί μεταξύ μας...με αυτά που γράφονται εδώ μέσα...θα πλάκωναν αργά η γρήγορα....Διαγράψτε τα πάντα καί ξαναπροσπαθήστε...ΥΣ...μην υποτιμάτε επίσης την δυνατότητα λήψης νομικών δράσεων από άτομα που αναφέρονται ονομαστικά....αν είναι υπαρκτά βέβαια καί όχι ένα τσούρμο από τρόλλ που κάναν τον ιστότοπο κωλοχανείο εξ αρχής...Φιλικά πάντα...το ξαναγράφω...

+++++++++++++++++++++...για το αποπάνω σχόλιο....Τα λέει ΟΛΑ.....ΜΠΟΥΡΛΟΟΟΤΤΤΟΟΟΟΟ....

Ρε παιδια δεν παιρνει μπρος το αμαξιιιι

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ.

Κ τελικά... Και δεν φάγαμε και με μπρίκι αμάξι μείναμε

Εδώ μέσα γίνονται τα Σόδομα κ τα Γόμορρα ... Κ όπως λέει ο αδέρφος ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟ

Για τους πονεμένους φύλακες της Περφεκτ.
Τα βλεπω αυτα και με πιανει νευρικο γελιο....
http://s28.postimg.org/azq79g44t/Untitled.jpg

Ασε μας κουκλιτσα μου............

ΑΜΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΘΙΕ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΛΑΞ Ε ΒΛΑΞ!!!!

EINAI ENAΣ GAY ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ 2 ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ SEX ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ;
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ``ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ``.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΠΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΙΝΕΜΑ.
ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.
ΤΡΕΛΗ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ,ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ.

μπλα μπλα μπλα και κλαψα.ελληνες ε ελληνες.

-παιδι μου λως μπορω να δω τα λα μου?
- γιαγια κατεβα απο το λαπτοπ

Πως μας ενώνει και πως μας δονεί, του Καλλιγέρη η φωνή....

Καλλιγέρη, τίποτα φράγκα θα δούμε αυτό το μιλλένιουμ ή χλωμό?

Τι ειναι πρασινο καθε πρωι και σου λεει καλημερα.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 240   Νεότερο› Νεότερο»