ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 60 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ










Μαζί με τους μικρούς μαθητές του 60ου Δημοτικού σχολείου βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία παικτών του Απόλλωνα Πατρών. Όπως συνηθίζουν πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι, ήρθαν αυτή το φορά στο 60ο δημοτικό για να μοιράσουν προσκλήσεις και να καλέσουν τα παιδιά και τους γονείς τους στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ερμή Λαγκαδά.

Τους  Νίκο Αργυρόπουλο, Γιάννη Λιανό, Ivan Krolo και Dusan Virijevic υποδέχτηκε ο διευθυντής του σχολείου κ. Γ. Αντωνίου ενώ στη συνέχεια οι παίκτες μίλησαν στα παιδιά, έδειξαν μυστικά της "πορτοκαλί" μπάλας στο γήπεδο του σχολείου και υπέγραψαν άφθονα αυτόγραφα στους μικρούς φίλους τους σκορπίζοντας χαρά κι ενθουσιασμό σε όλους.

Την ομάδα των παικτών συνόδευε ο κ. Αλέκος Πολυδωρόπουλος, παλαιός παίκτης του Απόλλωνα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δημήτρης Κοτσίρης που γυμνάζει την ομάδα του Απόλλωνα είναι και ένας από τους γυμναστές του σχολείου.

Οι παίκτες υποσχέθηκαν σε όλους, μικρούς και μεγάλους, το φετινό πρωτάθλημα ενώ αποχώρησαν ακούγοντας την κραυγή "Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές".