ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ

 
παρακατω ειναι αποσπασματα απο προσφατα κειμενα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ καθως και οι θεσεις μας

για πληρη ενημερωση καντε κλικ στους τιτλους η επισκευθειτε το kinimadenplirono.gr
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ

- ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ (ΛΑΪΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΞΕΝΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΛΠ) ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ψηφίστε μας, μόνο για τις δράσεις μας και όχι για τα ωραία μας τα λόγια. Ελάτε να αγωνιστούμε μαζί!

Γιατί Ψηφίζουμε «ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Είμαστε αυτοί που βλέπετε καθημερινά να αγωνιζόμαστε στους δρόμους.
Έμβλημά μας οι σημαίες μας οι κίτρινες με τα ψαράκια. Μας βλέπετε στα διόδια, στο μετρό, στο Σύνταγμα, στις πορείες, στη ΔΕΗ, στις εφορίες, στις τράπεζες, τους ιδιωτικούς εργολάβους που κόβουν ρεύμα, και στα νοσοκομεία. Μας βλέπετε παντού.
Ψηφίστε μας, μόνο για τις δράσεις μας και όχι για τα ωραία μας τα λόγια.

Ποιοί θίγονται και ποιοι τρομοκρατούνται από την συμμετοχή του Κινήματος Δεν Πληρώνω στις εκλογές

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει ιστορία τριών ετών την οποία κανένας κρατικός ή παρακρατικός, καιροσκόπος ή περαστικός, «αγωνιστής» του καναπέ ή του internet, βαλτός ή βαλτωμένος δεν μπορεί να διαγράψει ή να αμαυρώσει. Η αξία, το ήθος και η αγωνιστική συνέπεια των αγωνιστών που αποτελούν το Κίνημα Δεν Πληρώνω αποδεικνύεται μέσα από τις δράσεις του και όχι μέσω διαδικτυακών κουτσομπολιών που αναπαράγονται από διάφορα κατευθυνόμενα κανάλια, blogs και sites.

Η ιστορία γράφεται στους δρόμους

Και καλά οι κάθε είδους εχθροί μας να έχουν θορυβηθεί και να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να ματαιώσουν τη κάθοδό μας στις εκλογές.
Μου φαίνεται λογικό να μη το επιθυμούν οι μεγαλοεργολάβοι, οι πολυεθνικές, οι τραπεζίτες και οι κατασταλτικοί τους μηχανισμοί.
Αυτό που σε κάνει κυριολεκτικά να βγαίνεις από τα ρούχα σου είναι το φαρμακερό μένος ορισμένων, δήθεν ανεξάρτητων, πλην όμως με σαφή κομματική σφραγίδα ανθρώπων, καθώς επίσης και παλιών συναγωνιστών μας, που το έβαλαν στα πόδια, υπό το βάρος των μεγάλων καθηκόντων του κινήματός μας.
Έβαλαν την ουρά στα σκέλια και από πάνω θεωρητικοποίησαν αυτή την οπισθοχώρηση τους με αντιδραστικές αερολογίες.
Μερικοί μάλιστα εξ αυτών, αποδεδειγμένα, εκτελούσαν εντολές. Κρίμα, γιατί τους εμπιστευτήκαμε, παρά τη μακρόχρονη πείρα μας στα κινήματα.

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ


(απο την Ομάδα οικονομικών αναλυτών του Κινήματος Δεν Πληρώνω)
«Καρφώνει» ο Γιούνγκερ τον Βενιζέλο
Ο λεξιλάγνος αντιπρόεδρος της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου και Υπουργός οικονομικής εξαθλίωσης του λαού, Βενιζέλος, βγήκε πάλι αναξιόπιστος.
Στην ελληνική Βουλή είχε διαβεβαιώσει τους απελπισμένους μικρούς και μεσαίους κατόχους ομολόγων ελληνικού δημοσίου, ότι θα αποζημιωθούν από το «κούρεμα» τους.