ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ!!!

ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ!
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Ολοκληρώθηκε το ΔΣ του Παναθηναϊκού με παραίτηση όλων των μελών του! Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η... 
ΠΑΕ βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. Τα χρήματά του πίσω έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Πολέμης και Βασιλάκης δεν δίνουν το άτοκο δάνειο, ενώ σύσσωμο παραιτήθηκε το Δ.Σ και ο Δ. Γόντικας. «Πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους, ελπίζω να ευαισθητοποιηθούν μετά από αυτές τις εξελίξεις», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Για διάλυση έκανε λόγο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τι είπε σε τηλεφωνική παρέμβαση ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Έκτακτη ΓΣ στις 18 Απριλίου.

Τι είπε ο Δ. Γόντικας: «Πλέον δεν έχουμε τα ελάχιστα εχέγγυα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Με αυτές εξελίξεις ούτε εγώ ούτε τα υπόλοιπα μέλη να κάνουμε κάτι. Από πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου, τους προπονητές και τους παίκτες που κράτησαν την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Σε όλα υπάρχει ένα πλήρωμα του χρόνου. Τελευταία υπηρεσία είναι η παραίτησή μας έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Πλέον οποιαδήποτε άσκηση διοίκησης θα έχει κινδύνους και για εμάς τους ίδιους. Νέα Γ.Σ. στις 18 Απριλίου. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Όποιος μας κρίνει ας ζυγίσει πρώτα τη θέση μας», είπε ο Γόντικας και πρόσθεσε για την UEFA: «Έχουμε δρομολογήσει κάποιες κινήσεις με τα ενδεδειγμένα στελέχη της εταιρίας που είναι εργαζόμενοι. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια. Πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να κάνω είναι με την επιστροφή της ομάδας από την Κρήτη να πάω στην Παιανία και να ενημερώσω την ομάδα για τις εξελίξεις», τόνισε.