ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


Με τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου θα συναντηθεί το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Στην αντζέντα των συνομιλιών των δύο ανδρών περιλαμβάνεται η πορεία του κυβερνητικού έργου αλλά και η αυριανή ανοικτή διαδικασία για την εκλογή του...
Ευάγγελου Βενιζέλου στο αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Με το βλέμμα στραμμένο στις επικείμενες εκλογές πραγματοποιείται η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει ήδη συγκαλέσει Υπουργικό Συμβούλιο για τη Δευτέρα με δεδομένο ότι η Βουλή θα διαλυθεί στις 5 Απριλίου, ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές στο τέλος του επόμενου μηνός ή στις αρχές Μαϊου.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει να συγκεντρώσουν οι υπουργοί όποιες εκκρεμότητες απορρέουν από το Μνημόνιο και υπολείπονται ώστε να τις προωθήσουν άμεσα στο υπουργείο Οικονομικών.

Η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι η τελευταία από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ καθώς αύριο αναμένεται η εκλογή νέου προέδρου του κινήματος.

Μοναδικός υποψήφιος είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την παραίτησή του από την κυβέρνηση μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.