ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

H Eurovision με τις αποδοσεις του William Hill!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού τηςEurovision 2012 έχει ξεκινήσει, και η καρδiά του ελληνικού τραγουδιού χτυπά δυνατά στο Μπάκου! 

Από την Eurovision δεν μπορεί να λείπει οWilliam Hill, που πιστός στην παράδοση, έχει ήδη δημιουργήσει πλήθος αγορών για το κορυφαίο event του ευρωπαϊκού τραγουδιού! 

Στο πλαίσιο του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, διεξάγονται δύο ημιτελικοί, την Τρίτη 22 και την Πέμπτη 24 Μαΐου. Η Ελλάδα, με την αφροδισιακή Ελευθερία Ελευθερίου και το «Aphrodisiac» θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου, και στον ίδιο ημιτελικό θα βρίσκεται και η Κύπρος, που θα εκπροσωπηθεί από την Ήβη Αδάμου και το «La La Love». 

Στο 1,17 η πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό, και στο 1,33 η πρόκριση της Κύπρου, με την Ελλάδα και το «Αphrodisiac» να δίνονται από τον William Hill ως δεύτερο φαβορί –με απόδοση 3,75- για πρωτιά μεταξύ των Βαλκανικών χωρών, πίσω μόνο από τη Σερβία. 

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαΐου, και πλήθος ειδικών αγορών θα είναι στον ιστοχώρο του William Hill, περιμένοντας τα πονταρίσματά σας! 

Για τους oddsmakers του William Hill, μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Eurovision είναι η Σουηδία, με απόδοση 2,75, και ακλουθούν Ρωσία και Ιταλία με απόδοση 8,00, ενώ στα αουτσάιντερ βρίσκονται Κύπρος και Ελλάδα, με αποδόσεις 34,00 και 41,00, αντίστοιχα! Θα τα καταφέρουμε κόντρα στα μεγάλα φαβορί; 

William Hill, στο παιχνίδι από το 1934! 

Ο William Hill ιδρύθηκε το 1934 και μετρά 8 χρόνια στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (μέλος του δείκτη FTSE 250), αριθμώντας σήμερα περισσότερους από 16.600 εργαζόμενους σε πέντε χώρες και 30 εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες! 

Ο William Hill, πέρα από τα βραβεία της «Καλύτερης Εταιρίας στοιχημάτων» και της «Κορυφαίας αλυσίδας πρακτορείων» στα Betview Awards του 2012, τα «Οσκαρ» του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Online Εταιρία Στοιχημάτων της χρονιάς» για το 2011, και “Operator of the Υear” στα eGR Awards, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις 8 δεκαετίες στην υπηρεσία των παικτών.